USD 32,29
EUR 35,04
ALTIN 2.478,30
BIST100 10.564
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Norveç - Türkiye maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Şenol Güneş ne dedi?

Norveç-Türkiye maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Hollanda'yı 4-2 mağlup ederek 2022 Dünya Kupası Elemeleri'ne galibiyetle başlayan A Milli Takım, bir sonraki mücadelede Norveç ile karşı karşıya gelecek. Peki, Norveç-Türkiye milli maçı ne zaman?

Norveç - Türkiye maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Şenol Güneş ne dedi?
27 Mart 2021 | 11:40
Son Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı, Hollanda'yı 4-2 yenerek 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ne üç puanla başladı.

Sevindiren galibiyetin ardırdan A Milli Takım gruptaki ikinci karşılaşmasını bugün (27 Mart Cumartesi günü) Norveç ile oynayacak.

NORVEÇ TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

La Rosaleda Stadı'nda 27 Mart Cumartesi günü oynanacak Norveç-Türkiye karşılaşması, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Karşılaşma Malaga'da Oynanacak

A Milli Takım, Norveç hükümetinin yeni tip corona virüs (Covid-19) kararları nedeniyle, bu ülkeyle olan maçını İspanya'nın Malaga kentinde oynayacak.

''BURADA FARKLI BİR DÜNYA VAR''

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda yarın Norveç ile oynanacak maç öncesinde açıklamalarda bulundu. İstanbul ile Malaga'daki hava şartlarının birbirine zıt olduğunu aktaran Güneş, "Gruptaki ikinci maçımızı Norveç'le Malaga'da oynayacağız. Bizim için İstanbul'daki maçtan sonra buraya gelmek, iklim olarak farklı bir dünyaya gelmek gibi oldu. İnsanlar plajlarda, denizde tatil yapıyor. Bir gün önce de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kar yağıyordu" dedi.

"MUTLAKA DÜNYA KUPASI'NA GİTMEMİZ GEREKİYOR"

Şenol Güneş, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, Dünya Kupası'nın futbolun en üst organizasyonu olduğunu söyledi. Güneş şu ifadeleri kullandı: "Milli takım düzeyinde bundan daha güzel bir olay yok. Bu, oyuncunun, kulüplerin, ülkelerin kendisini gösterebileceği, ekonomik boyutu da olan büyük bir dünya. Burada olmak bizi çok mutu eder. Kolay değil. Hollanda ve Norveç de bunu düşünüyor. Onlar da liderliği kovalıyor. Mutlaka Dünya Kupası'na gitmemiz gerekiyor. İnşallah başarırız. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bütün oyuncular buna kilitlendi. Yönetim kurulu olağanüstü destek veriyor. Genel intiba olarak takımın havası çok iyi. Başından beri bir aile havasını kurmaya çalıştık. Her katılan arkadaş bu işin bir parçası oluyor. Türkiye ailesinin bir ferdiyiz, onları temsil ediyoruz. Buraya umutlu geldik, mutlu dönmek istiyoruz."

Konular: Türkiye