USD 32,32
EUR 35,11
ALTIN 2.301,76
BIST100 9.076
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Niagara Şelalesi

Dünyanın birçok yerinde görülmeye değer doğal güzellikler bulunmaktadır. Bu doğal güzelliklerin başında şelaleler gelmektedir. Dünyaca ünlü şelalelerden birisi olan Niagara Şelalesi, her sene milyonlarca insan tarafından ziyaret edilmektedir. Şelalenin oldukça etkileyici bir yapısı bulunmaktadır.

Niagara Şelalesi - Sayfa 1

Niagara Şelalesi Nerede?

Niagara Şelalesi, yerli ve yabancı turistlerin büyük bir ilgisi ile karşılaşmaktadır. Dünyanın birçok farklı noktasından ziyaretçi bu şelaleyi görmeye gitmektedir. Şelalenin sahip olduğu muhteşem görüntü gerçekten inanılmazdır. Buraya giden herkesin harika zamanlar geçirdiği görülmektedir.

Niagara Şelalesi - Sayfa 2

Niagara Şelalesi, Niagara Nehri'nim üzerinde bulunmaktadır. Bulunduğu konum ise ABD ve Kanada sınırı arasındadır. Niagara Şelalesi'nin bulunduğu konum Kuzey Amerika'nın doğu kısmına düşmektedir.

Niagara Şelalesi - Sayfa 3

Niagara Şelalesi'ne Nasıl Gidilir?

Niagara Şelalesi, Amerika ile Kanada arasında kalmış olan bir şelaledir. 1950 tarihinde yapılan bir antlaşma ile bu şelale iki ülke tarafından bölüşülmüştür. ABD'nin New York eyaleti ve Kanada'nın Ontario eyaleti arasında kalan şelaleye ulaşmak için iki yol bulunmaktadır.

Niagara Şelalesi - Sayfa 4

Niagara Şelalesi'ne gitmek için bulunduğunuz konum önemlidir. Bu şelaleye ABD tarafından veya yurt dışından havayolu ile ulaşım sağlanabilmektedir. Niagara Şelalesi'ne ABD'nin Toronto şehrinden 2 saatte varılabilmektedir. ABD'nin uzak eyaletlerinden varış ise 6-8 saat arasında değişebilmektedir. Vasıta olarak ise özel araç, otobüs veya tren kullanılabilir.