USD 32,55
EUR 34,90
ALTIN 2.426,62
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Neşet Ertaş’ın ailesi isyan etti: “Panayır sanatçısı yaptılar”

Gönül Sultanları Kültür Evi’ne gelen misafirleri selamlayan Neşet Ertaş robotu, ailesini rahatsız etti. Şikayetlerini yetkililere ileten Ertaş ailesi, "Tüm ülkenin sevgisini kazanmış, değerli bir insanın, panayır sanatçısı gibi gösterilmesi bizi yaralıyor. Bu durum içimizi acıtıyor” dedi.

Neşet Ertaş’ın ailesi isyan etti: “Panayır sanatçısı yaptılar”
27 Kasım 2021 | 10:13
Son Güncelleme:

Ertaş Ailesi, Gönül Sultanları Kültür Evi'ne gelen misafirleri selamlayan Neşet Ertaş robotunun kendilerini rahatsız ettiğini açıkladı: "O robot koca Neşet Ertaş'ı panayır sanatçısı gibi gösteriyor. Bu durum içimizi acıtıyor!"

ROBOT 'HOŞ GELDİNİZ' DİYOR

Kırşehir'de kurulan Neşet Ertaş Gönül Sultanları Kültür Evi'nde yer alan Neşet Ertaş robotunun misafirleri 'Hoş geldiniz' diyerek selamlayıp ardından sevilen türkülerini okumasına Ertaş'ın çocukları ve yakın çevresinden de tepki geldi.

"SEMBOLİK HEYKEL OLSUN"

Usta ismin panayır şarkıcısı gibi gösterildiğini belirten Ertaş ailesi, "Tüm ülkenin sevgisini kazanmış, değerli bir insanın, panayır sanatçısı gibi gösterilmesi bizi yaralıyor. Bu durum içimizi acıtıyor."

Şikayetlerini daha önce de yetkililere belirttiklerini söyleyen aile, "Hareket etmeyen, sembolik bir Neşet Ertaş heykeli olması gerektiğini ilettik ancak sonuç alamadık. Rahatsızız!" dedi.