USD 32,33
EUR 35,14
ALTIN 2.297,79
BIST100 9.056
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Nehrin Öğretmenlerine Galibiyet Hediyesi

Sakarya Valiliği himayelerinde İl Millî Eğitim Müdürlüğünce sürdürülen #SporSakarya projesi kapsamında #NehrinÇocuklarıTakımıylaKenetleniyor etkinliği ile İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, öğretmenler ve öğrencilerimiz; Sakaryaspor'umuzu desteklemek için tribündeydi.

Nehrin Öğretmenlerine Galibiyet Hediyesi - Sayfa 1

"Nehrin Çocuklarına Geleceğin Kapılarını Açan Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun" pankartı ile sahaya çıkan Sakaryasporlu futbolcular, Nehrin Öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladı.

Nehrin Öğretmenlerine Galibiyet Hediyesi - Sayfa 2

4-2 biten maçın sonunda İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ile Adapazarı, Akyazı, Geyve, Hendek, Karasu, Karapürçek, Pamukova ve Söğütlü'deki okullarımızdan gelen Nehrin Çocukları, Sakaryaspor'umuzun galibiyet sevincine ortak oldular.

Nehrin Öğretmenlerine Galibiyet Hediyesi - Sayfa 3

İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, öğretmenler günü pankartıyla sahaya çıkan futbolcuları galibiyetleri için kutlarken bu anlamlı pankartla sahaya çıkmalarından dolayı Kulüp Başkanı Cumhur Genç başta olmak üzere kulüp yöneticilerine ve tüm futbolculara teşekkürlerini sunduğunu belirtti.