USD 32,38
EUR 35,05
ALTIN 2.326,22
BIST100 9.136
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Mutluluklar fotoğraflarda, fotoğraflar enkazlarda kaldı

Türkiye'yi sarsan asrın felaketinde umutlar tükenmeye başlarken, enkazlarda ailelerin bir arada yaşadığı mutlu günlerin fotoğrafları kaldı.

Mutluluklar fotoğraflarda, fotoğraflar enkazlarda kaldı - Sayfa 1

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğündeki depremlerle adeta yerle bir olan şehirlerdeki enkazlarda ilk günkü yoğunluk yerini yavaş yavaş sessizliği bırakırken, ses ve ısı alınan enkazlarda hummalı çalışmalar devam ediyor.

Mutluluklar fotoğraflarda, fotoğraflar enkazlarda kaldı - Sayfa 2

Şu ana kadar 31 bin üzerinde can kaybının yaşandığı ve en son 180. saatte Kahramanmaraş'ta Hatice Akar'ın enkaz altından sağ olarak çıkartıldığı depremde umutlar yavaş yavaş yerini hüzne bırakıyor.

Mutluluklar fotoğraflarda, fotoğraflar enkazlarda kaldı - Sayfa 3

Yaşadıkları binalardan canlarını kurtarmak için kendilerini dışarı atan ve hiçbir eşyasını alamayan depremzedelerden kalan maddi değeri bulunan eşyalar, kurtarma ekipleri tarafından enkaz alanındaki güvenlik güçlerine ulaştırılıp, tutanakla teslim alınıyor. 

Mutluluklar fotoğraflarda, fotoğraflar enkazlarda kaldı - Sayfa 4

Moloz yığınları arasında bulunan ve sahipleri bugün belki hayatta olmayan fotoğraflar, sadece 8 gün önce binalardaki hayat dolu anların izlerini taşıyor. Düğün, nikah, bebek ve toplu aile fotoğrafları dikkat çekiyor.