USD 32,37
EUR 34,70
ALTIN 2.396,39
BIST100 10.175
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Murat Tepeçınar aday adaylığı başvurusunu yaptı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sağlık Hizmetleri MYO Dişçilik Hizmetleri Bölümü Başkanı Murat Tepeçınar, AK Parti'den Akyazı Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulundu.

Murat Tepeçınar aday adaylığı başvurusunu yaptı
18 Kasım 2023 | 11:02
Son Güncelleme:

AK Parti'de belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. SAÜ Sağlık Hizmetleri MYO Dişçilik Hizmetleri Bölümü Başkanı Murat Tepeçınar, bugün AK Parti İlçe Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusuna yaptı.

Tepeçınar için düzenlenen başvuru töreninde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem seçimlerin AK Parti siyasetinde yenilenmenin, yeni proje üretmenin, yeni başlangıçların başlama noktası olduğunu ifade etti.

Aday adaylığı başvurusu yapan arkadaşlarının, başvurularının teşkilatları adına, parti adına oldukça değerli olduğunu belirten Ekrem; "

Biz bu başvurulardan teşkilat adına oldukça memnuniyet duymaktayız. Aday adayları başvurularını yapar, halkın önüne çıkar kendilerini ifade eder, halkımıza, ilçemize yararlı projeleri ortaya koyar nihayetinde halkımız, partimizin yetkili organları, genel başkanımız nihayetinde bir karar verir. Akyazı'ya partimizin adayı olarak bir kardeşimizi gönderir. Biz şükürler olsun, bugüne kadar aday adayları çıkmıştır, başvurularını yapmıştır, projelerini vatandaşlarımızla paylaşmıştır. Nihayetinde bir aday belirlenmiştir. Ondan sonraki süreçte tüm aday adayları dava şuuruyla açıklanan adayın arkasında sımsıkı durmuş ve partimize bugüne kadar en güçlü desteği verilmesi bakımında olağan üstü gayret sarfetmişlerdir. Biz bu geleneğin bu seçim sürecinde de devam etmesi ve açıklanan adayın arkasından tüm aday adaylarımızla birlikte durarak bugüne kadar olduğu gibi partimize, liderimize, davamıza Akyazı'dan bugüne kadar olan güçlü desteğin devam etmesi noktasında kararlılığımızın devam etmesini diliyor. Murat Tepeçınar kardeşimizin başvurusunun ilçemize, partimize hayırlar getirmesi yüce Rabbimden niyaz ediyorum" diye konuştu.

AKYAZI'YA HİZMET ETME ARZUSU TAŞIYORUM

Murat Tepeçınar ise yaşadığı, büyüdüğü, atalarını topraklarına gömdüğü kıymetli Akyazı'ya her hemşehrisi gibi hizmet etme arzusunu taşıdığını söyledi.

Ak Parti'nin gerektiği zamanda kendisini yenilemeyi bilen, çağa ayak uyduran, yönetimde atalete müsahade etmeyen, sahadan gelen sese kayıtsız kalmayan, yüzyılın en büyük siyasi hareketi olduğuna vurgu yapan Tepeçınar, şunları söyledi; "13 yıllık Belediye tecrübem, eğitim hayatım, ilçeme dair yıllardır biriktirdiğim projelerim, eski çalışma Arkadaşlarımın teveccühü, halkımızın şahsıma yoğun talebi ve partimizin yetkili organlarının yol göstermesi ile Akyazı İlçe Belediye başkanlığına talibim. Bu yükün ağır olduğunun farkındayım. Ancak bu yükü kaldırabilecek güce, tecrübeye, enerjiye ve ehliyete sahip olduğumun da bilincindeyim.

ORTAK DAVA VURGUSU

Bu seçim sürecinde sizlerden özellikle ricam kavga , gürültü, öfke , dargınlık, küskünlük, kırgınlık, oluşturacak söylem ve hareketlerden hep birlikte kaçınmamızı ve ortak bir dava için hareket ettiğimiz bilinciyle davranılmasını, rica ediyorum.

Hiçbir makam ve mevki , hiçbir ideal, komşuluk, kardeşlik ve hemşehrilik hukukundan üstün değildir. Biz, bu ilçeyi Türküyle, çerkeziyle, lazıyla , abazasıyla, kürdüyle , gürcüsüyle, boşnağıyla, romanıyla yönetmeye talibiz. Biz, Akyazı’nın bu çok kültürlü yapısının bir zenginlik olduğu bilinciyle hareket edeceğiz.

ORTAK AKIL VE İSTİŞARE

İlçemizin tüm kurumlarıyla ortak akıl ve istişare kültürüyle çalışmaya gayret edeceğiz. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında Akyazı'mızın hak ettiği hizmetlere ulaşması için AK Parti'nin bir üyesi olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız. Sözlerimi şu mısralarla bitirmek istiyorum.

Selam olsun gönlü güzel İnsanlara
İçinde kin tutmayanlara
Her şeyi Allah için yapanlara
Birbirini Allah için sevenlere"