USD 32,26
EUR 34,71
ALTIN 2.406,04
BIST100 10.248
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Multibrand, Hilloria’da Hizmete Girdi

Serdivan’da yükselen Sakarya’nın yeni iş ve yaşam merkezi Hilloria’da yer alan mağazalar hizmete girmeye başlıyor. Dünyaca ünlü birçok markaya ev sahipliği yapacak olan Hilloria İş ve Yaşam Merkezi’nde açılışını yapan Multibrand, Sakaryalıların hizmetine girdi.

Multibrand, Hilloria’da Hizmete Girdi - Sayfa 1

Serdivan’da yükselen Hilloria İş ve Yaşam Merkezi, mağaza katında yer alan işletmelerle hizmete girdi.

İçerisinde 1 otel, 50 rezidans 54 dükkan bulunan Hilloria İş ve Yaşam Merkezi, dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yaparken Sakarya’nın da yeni yıldızı olacak.

Multibrand, Hilloria’da Hizmete Girdi - Sayfa 2

Rezidans ve otel inşaat çalışmalarında son aşamaya gelen Hilloria, mağaza bölümlerinde de faaliyetlerine başladı. Daha önce hizmete giren mağaza ve işletmelerin ardından geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındıran Multibrand, hizmete girdi.

Multibrand, Hilloria’da Hizmete Girdi - Sayfa 3

Dünyaca ünlü markalara ait üst Giyimden iç giyime, ayakkabıdan çantaya, kozmetikten kişisel bakım ürünlerine, çikolatadan aksesuar grupları dahil olmak üzere sezon trendlerine ait geniş bir ürün yelpazesini müşterilerine sunan Multibrand, Hilloria İş ve Yaşam Merkezinde açıldı.

Multibrand, Hilloria’da Hizmete Girdi - Sayfa 4

MULTIBRAND mağazalarında; %100 orijinal ürün garantisi ve CAKO Grup güvenesi ile Tommy Jeans, Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, Lacoste, Gant, Nautica, Vakko, W Collection, Armani Exchange, EA7, Emporio Armani, Versace Jeans, Versace Couture, Guess markalarını MULTIBRAND dostlarının beğenisine sunuluyor.