USD 32,38
EUR 34,98
ALTIN 2.326,12
BIST100 9.069
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Müjdeyi verdi, Ali İhsan Yavuz'a teşekkür etti

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı 76 spor kulübüne 380 bin liralık destek geldiğini söyleyerek bayram müjdesi verdi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a teşekkür etti.

Müjdeyi verdi, Ali İhsan Yavuz'a teşekkür etti
20 Temmuz 2021 | 18:40
Son Güncelleme:

DESTEK GELMEMİŞTİ
Amatör Spor Kulüplerine verilen destek kapsamında Sakarya'daki 76 spor kulübü destek alamayınca, ASKF Başkanı Yaşar ZImba konuyu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'a iletmişti. Yavuz'un girişimlerinin ardından yardım alamayan 76 spor kulübü listesi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ulaştırılmıştı.

BAYRAMDAN SONRA ÖDENİYOR
Bu gelişmelerin ardından kulüp başına 5000 bin lira olan, toplamda 380 bin lira, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hesabına gönderildi. Bayramdan sonra evraklarını tamamlayan, Prosedürler gereği sorunu olmayan kulüplere paraları banka hesaplarına aktarılacak.

ZIMBA'DAN TEŞEKKÜR
Başkan Yaşar Zımba “Kulüplerimize hayırlı olsun. Bakan yardımcısı ile görüşerek kulüplerimizin yardım almasını sağlayan Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’a teşekkür ederim. Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz ile birlikte sürecin başından itibaren verdikleri destek için Spor genel müdürü Mehmet Baykan, TASKK Genel başkanı, TFF Başkan vekili Ali Düşmez’e kulüplerimiz, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum." dedi.