USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.491,09
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

“Muhteşem Konser Tam Not Aldı”

Karasu Belediyesinin düzenlediği “Yaza Merhaba” Konseri seyircilerden tam not aldı.

“Muhteşem Konser Tam Not Aldı” - Sayfa 1

Karasu Belediyesi önderliğinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle Karasu Sahil Park Amfitiyatroda gerçekleştirilen Yaza Merhaba konserinde Öğretmenler, Belediye Personelleri ve işletmecilerden oluşan müzik grubu birbirinden değerli eserleri seslendirerek Karasululara unutulmaz bir gece yaşattılar. 

“Muhteşem Konser Tam Not Aldı” - Sayfa 2

Gitar’da işletmeci Semih Çatalbaş, Keman’da Karasu İmam Hatip Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nesrin Bozkurt, Klavye’de Karasu Özel Özşen Koleji Müzik Öğretmeni Hilmi Erhan Eryılmaz, Bateri’de Karasu Belediyesi Teknik Personellerinden Doğan Aslan, Bağlamada Aziziye İlkokulu Sınıf Öğretmeni Lale Turhan, Bağlamada Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Sadullah Sarıca, Ritim Perküsyon’da Karasu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Yıldız, Vokalde Karasu Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşegül Demirbaş Örgen’den oluşan müzik grubu dinleyenlerden büyük alkış aldı.

“Muhteşem Konser Tam Not Aldı” - Sayfa 3

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “İlçemizde yaptığımız genel hizmetler dışında, çocuk etkinlikleri, tiyatrolar, seminerler ile kültür ve sanat etkinliklerimizle de cennet ilçemiz Karasu’ya iz bırakmaya devam ediyoruz” dedi.

“Muhteşem Konser Tam Not Aldı” - Sayfa 4

“Yaza Merhaba konserimize gelen yüzlerce seyirci ile Karasu’ya muhteşem bir gece yaşattığımız düşüncesindeyim” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Öğretmenler başta olmak üzere farklı alanlarda görev yürüten ve aynı zamanda ortak bir amaç için birlikte toplanıp müzik grubu oluşturan değerli müzisyen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Daha önce de kendilerini dinleme fırsatı bulmuştum. Müzik konusunda gayet başarılılar. Grup içerisinde belediyemiz personellerinin olması da ayrı bir sevinç kaynağı bizim için. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum” dedi.