USD 32,37
EUR 34,96
ALTIN 2.325,36
BIST100 9.088
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Muhammet Durmaz Aday Adaylığını Bu Sözlerle Değerlendirdi

Uzun yıllardır Adapazarı Belediyesinde Müdürlük görevini yürüten Muhammet Durmaz AK Parti'den aday adayı başvurusunda bulundu.

17 Mart 2023 | 16:33
Son Güncelleme:

DUYGU ALAZ / KAMERA: ZÜLAL CEREN MISIR

Adapazarı Belediyesinde uzun zaman Özel Kalem Müdürlüğü ve Basın Müdürlüğü görevlerini yürüten son olarak ise Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Muhammet Durmaz AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu göstermek için başvuruda bulunduğunu belirten Durmaz, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle ilgili olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderimizin önderliğinde Adalet ve Kalkınma Partisi 21 yıldır iktidarda millete verdiği her türlü sözü tutmuştur. Milletimizin bütün derdini çözmüştür, Türkiye’yi kaos ortamından istikrarlı bir ülke haline getirmiştir. Ekonomide, dış politikada, toplumun bütün alanlarında çok ciddi ilerlemeler, çok büyük gelişmeler kaydetmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti zirveleri görmüştür. İnşallah bundan sonra da görmeye devam edecektir. Biz bugün safımızı belli etmek için buraya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımızı 1.turda yüksek bir oyla seçmek için safındayız, yanındayız ve inşallah da bunu başaracağız.” İfadelerine yer verdi.

ADAY ADAYLIK TAKVİMİ

AK Parti'de milletvekilliği aday adaylığı başvuruları Salı günü başlamıştı. Aday adaylarının başvurusu için AFAD'a bağış zorunluluğu bulunuyor. Bağış miktarı yetişkinler için 20 bin, kadın ve gençler için 10 bin, engelliler için ise 5 bin lira olarak belirlendi. Aday adaylığı başvuruları 22 Mart Çarşamba Günü Saat 17.00’ye e kadar sürecek.