USD 32,55
EUR 34,94
ALTIN 2.441,88
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Müge Anlı'ya çıkan Yadigar Kepçe kimdir?

Müge Anlı programında yayına katılarak sevgilisinin (Yeliz Kibiz) kayıp olduğunu iddia eden Yadigar Kepçe adeta suç makinesi çıktı. 4 çocuk annesi kadından 8 gündür haber alınamadığı bilinirken programa kayıp Kibiz'i aramak üzere başvuran Kepçe'ye adeta ihbar yağdı.

Müge Anlı'ya çıkan Yadigar Kepçe kimdir?
30 Kasım 2021 | 11:14
Son Güncelleme:

2.5 yıldır beraber yaşadığı sevgilisi Yeliz Kibiz'in kaybolduğunu ifade ederek Müge Anlı canlı yayınına katılan Yadigar Kepçe'nin suç geçmişi kabarık çıktı. Yadigar Kepçe, birlikte yaşadığı sevgilisinin psikolojik sorunları olduğunu öne sürdü. 44 yaşındaki kadınla bir pastanede tanıştıktan sonra gönül ilişkisi kurduklarını dile getiren Kepçe, "Psikolog ilaçlar verdi onları kullanmadı. Nikah kıymak istedim ama onu da kabul etmedi. Babasından maaş alıyormuş. O yüzden istemedi" sözlerini kullandı. İmam nikahlı eşiyle aralarında hiçbir sorun olmadığını iddia eden Kepçe, sevgilisinin bir an önce bulunmasını istedi.

Canlı yayına bağlanan izleyicilerin ihbarlarıysa konuyu bambaşka bir noktaya taşıdı. Yeliz Kibiz'i arayan Yadigar Kepçe'nin dolandırıcı olduğuna yönelik iddiaların ardı arkası kesilmedi. Kendisi hakkında söylenenlerin doğru olmadığını öne süren Yadigar Kepçe'ye bir şok da eski eşinden geldi. Eski eş Nursel Demir, Yadigar Kepçe'nin polis, İETT personeli gibi çeşitli meslek gruplarına ait kimlikler taşıdığını söyledi. Evliliğinde şiddet gördüğünü de ifade eden Demir, "Yadigar sahte hoca olarak muska da yazıyordu. Orhan Ergin ismiyle sahte bir kimliği vardı. Bu kimlikle insanları dolandırıyordu" diye konuştu.