USD 32,23
EUR 34,80
ALTIN 2.416,26
BIST100 10.267
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Müge Anlı’daki Mustafa Hakkulu cinayetinde şok gelişmeler! Bengül cinayet itirafından sonra konuştu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Mustafa Hakkulu'dan acı haber geldi. Dere yatağında ölü olarak bulunan genç adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı..

Müge Anlı’daki Mustafa Hakkulu cinayetinde şok gelişmeler! Bengül cinayet itirafından sonra konuştu!
26 Aralık 2023 | 13:28
Son Güncelleme:

Müge Anlı'da gündeme gelen korkunç olay Türkiye'yi ekrana bağladı. Her şey Adana Kozan'da yaşayan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'nun 13 gün önce ortadan kaybolmasıyla başladı. Hakkulu'nun ailesi Müge Anlı'nın kapısını çalarak yardım çağrısı yaptı.

Hakkulu'nun kardeşi Seher ise abisinin eski eşi Bengül'ü suçladı. Bengül'ün birçok kez abisini aldattığını, evden kaçıp kaçıp parası bitince geri geldiğini anlattı. Bengül ise hakkındaki iddiaları yalanladı.

"Nerede olduğunu bilmiyorum. Geri dön. Çocukların için dön" ifadelerini kullandı. Dünkü canlı yayında ise İsa Dumlu isimli kişi, Mustafa Hakkulu'nu öldürüp köprüden attığını itiraf etti. Soğukkanlı görüntüsüyle dikkat çeken İsa Dumlu, canlı yayında şunları söyledi: "Kendisiyle buluştuk. Ben aradım. Beraber takılalım dedim.

Ailevi sorunlarım vardı. Sonra o aracını bıraktı. Benim arabama bindi. Biraz dolandık. Alkol aldık. Sonra yolun kenarına çektim. Ben telefonla uğraşırken eşimin fotoğraflarını gördü. Eşime ağza alınmayacak şekilde laf söyledi ben de dayanamadım. Ne söylediğini söylemek istemiyorum. Silah benimdi ruhsatsızdı. Silah aracımdaydı. Çektim vurdum. Ne diyorsun sen dedim ısrarla konuşunca vurdum."