USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Müge Anlı'da aranan minik Lina Nazlı'dan acı haber

Bir televizyon programına Gaziantep'ten katılan M.İ. kayıp 2 çocuğu için yardım istedi. Ailenin verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen polis, bir iş yerinde yaptığı aramada kaybolan Lina'nın cesedini derin dondurucuda buldu.

Müge Anlı'da aranan minik Lina Nazlı'dan acı haber
27 Eylül 2022 | 09:49
Son Güncelleme:

Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten yardım isteyen Melissa İlhan ve iki kızının başına gelenler izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Sığındığı arkadaşı tarafından fuhuşa zorlanan Melissa ve Abdurrahman, kızlarını bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Eşinden ayrıldıktan sonra çocuklarını alıp ortaokul arkadaşının yanına yerleşen Melissa'nın yaşadıkları başta sunucu Müge Anlı olmak üzere hem stüdyodaki hem de ekran başındaki izleyicileri dehşete düşürdü.

Canlı yayın sırasında 1,5 yaşındaki Naime Ceyda'dan gelen güzel haber ise herkesi sevindirdi.

Melissa ve eski eşi Abdurrahman, küçük kızları Naime Ceyda ve Lina Nazlı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Canlı yayında başından geçenleri anlatan Melissa, anlattıklarıyla tüyler ürpertti.

Eşinden ayrıldıktan sonra çocuklarını alıp ortaokul arkadaşının yanına giden Melissa, burada adeta dehşeti yaşadı. Ortaokul arkadaşının sevgilisi tarafından fuhuşa sürüklenen ve sürekli çocuklarıyla tehdit edilen Melissa aylardır ortada olmayan çocuklarını bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

'KIZLARIMI KAÇIRDILAR'

Gaziantep'te yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Ortaokul arkadaşı Gamze ve sevgilisinin kendisi üzerinden para kazanmak için çocuklarını kullandığını iddia eden Melissa, sürekli çocuklarıyla tehdit edildiğini ve uygunsuz teklifler almaya başladığını anlattı.

Şiddete maruz kaldığını, çok defa burnu kırıldığını öne süren genç kadın kaçmak istese de başarılı olamadığını söyledi. 3 ve 1,5 yaşındaki kızları için mücadele eden Melissa, 'Benden menfaat sağladılar, kızlarımı kaçırdılar' dedi.

7 aydır çocuklarını görmeyen Melissa, eski eşi Abdurrahman'a durumu haber verdi ve başına gelenleri eski eşine anlattı. Kızlarını bulabilmek için el ele veren genç anne ve baba ise hemen Müge Anlı'ya başvurarak canlı yayına çıktı.

1,5 YAŞINDAKİ NAİME CEYDA BULUNDU

Müge Anlı ve ekibi 1,5 yaşındaki Naime Ceyda ve 3 yaşındaki Lina Nazlı'yı bulmak için seferber oldu.

Canlı yayında küçük kızların fotoğrafları ekrana getirilirken Gaziantep'ten yayına bağlanan Kiraz isimli bir kadın 'Hemşire olduğunu söyleyen biri Naime'yi bana bıraktı' dedi.

MİNİK LİNA'DAN ACI HABER GELDİ

Bu ihbarı alan Müge Anlı ve ekibi hemen harekete geçti ve küçük kızı bırakılan adresten almak için düğmeye bastı. 1,5 yaşındaki Naime Ceyda bulunurken 3 yaşındaki ablası Lina Nazlı'dan acı haber geldi.

Aylardır kayıp olan kız çocuğu işkence ile öldürülüp buzdolabına konulmuş halde bulundu.

Çiftin ifadeleri üzerine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Lina Nazlı'yı kaçırdığı öne sürülen Mehmet Aksu'nun Şahinbey ilçesi Seyrantepe mahallesindeki işyerine operasyon düzenledi.

DERİN DONDURUCUDA BULUNDU

Yapılan aramada derin dondurucuda bir kız çocuğuna ait ceset bulundu.

3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'a ait olduğu düşünülen ve üzerinde yoğun darp izlerine rastlanan ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu Gaziantep Morgu'na kaldırıldı.