USD 32,55
EUR 34,89
ALTIN 2.431,42
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Müge Anlı Milyonlarca kişinin hayatına dokundu

Müge Anlı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da desteği ile başlatılan okuma-yazma seferberliğinde; 1 milyon 155 bin vatandaş okuryazar olarak belgelerini aldı. Bu rakamla cumhuriyet tarihinin rekoruna imza atıldı

Müge Anlı Milyonlarca kişinin hayatına dokundu
16 Ekim 2021 | 15:29
Son Güncelleme:

ATV ekranında 14 sezondur yayın hayatını devam ettiren Müge Anlı ile Tatlı Sert'te; 3 bin 275 kayıp bulundu. 955 aile ise yıllar sonra birbirileriyle kavuştu. 181 cinayet dosyası yine bu programda aydınlığa kavuştu.

MÜGE ANLI VE BAŞKAN ERDOĞAN'IN DESTEĞİYLE OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da desteği ile başlatılan okuma-yazma seferberliğinde; 1 milyon 155 bin vatandaş okuryazar olarak belgelerini aldı. Bu rakamla cumhuriyet tarihinin rekoruna imza atıldı.

KIZILAY İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE REKOR BAĞIŞ KAMPANYALARINA İMZA ATTI

Müge Anlı, geçtiğimiz yıllarda Kızılay ile el ele vererek aşevi kampanyası başlatmıştı. Bu kampanya kapsamında Müge Anlı ve izleyicilerinin yardımlarıyla ülkemize 3'ü sabit, 40'ı mobil olmak üzere toplam 43 aşevi kazandırdı.

Her türlü ihtiyaç düşünülerek hazırlanan mobil aşevinin ilk görev yeri ise deprem felaketiyle sarsılan Elazığ olmuştu. Müge Anlı'nın desteklediği aşevi kampanyasında hayırsever izleyicileriyle birlikte toplamda "6 milyon 599 bin 451 TL" tutarında rekor bir bağış toplanmıştı. Daha sonra ise bir başka felaketle sarsılan şehrimiz İzmir'de meydana gelen deprem sonrası depremzedelerin yaralarını sarmak için Müge Anlı ve Dostları Aşevi'ni, İzmir'e ulaştırmıştı. Beş günlük yayın boyunca yardım çağrısı yapan Anlı, toplamda "7 Milyon 898 Bin TL" toplanarak bir rekora daha imza atmıştı.

MÜGE ANLI HAYVANSEVERLERİN DE İMDADINA KOŞUYOR

Müge Anlı, kaybolan hayvanların sahiplerine ulaştırmak için Pati Buldular projesini hayata geçirdi. Projede kaybolan hayvanların resimleri paylaşılarak, sahibinin bulunması hedeflendi. Kayıp can dostlarımızın yuvasına sağ salim kavuşturulması için başlattığı Pati Buldular projesiyle 553 kayıp pati bulunarak ailelerine teslim edildi.

MÜGE ANLI'DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 22 BİN 611 SANDALYE

Ele aldığımız; cinayet, kayıp ve kavuşturmalarımızın yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da yardımlarımızı sürdüren Müge Anlı; hayırseverlerin bağışıyla gelen 19 bin 959 tekerlekli, 2 bin 642 akülü; toplamda 22 bin 611 sandalye dağıttı.

EĞİTİM- ÖĞRETİME DESTEK

Müge Anlı her sezon başında Türkiye'nin dört bir yanına yardımlar ulaştırabilmek yardım kampanyası başlatıyor. Eğitim ve öğretime verdiği sınırsız destek ile Türkiye'nin tüm illerine el uzatmayı hedefleyerek ekranlardan ihtiyaç sahiplerine çağrıda bulunuyor. Anlı, 15 bin 74 öğrenciye kırtasiye ve giyecek yardımında bulundu.