USD 32,38
EUR 35,07
ALTIN 2.326,75
BIST100 9.113
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Müdür Savaşçı örnek fırını inceledi

Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oluşturulan "Ekmek Fırını" örnek üretim yeri ve yeni kurulan taşıma kapsamındaki öğrencilerin öğlen yemeği ihtiyacının karşılandığı mutfak alanı, İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı tarafından yerinde incelendi.

Müdür Savaşçı örnek fırını inceledi - Sayfa 1

İlimizde taşımalı eğitim kapsamında bulunan 8.500 öğrencinin günlük öğle yemeği ihtiyacının karşılandığı, 1.500 adet de Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi için yemek çıkarılan üretim merkezinde, bundan sonraki süreçte 16.000-20.000 roll ekmek üretilerek taşımalı eğitim kapsamında bulunan öğrencilerin ekmek ihtiyacının da karşılanacağı bilgisi paylaşıldı.

Müdür Savaşçı örnek fırını inceledi - Sayfa 2

Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki öğretmen, öğrenci ve usta eğiticilerin hünerlerini sergilediği ve üretimdeki paya destek verdikleri emeğin büyük olduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı; “Alın teriniz ülkemizin refah ve güzel yarınları adına atılan en sağlam kanıttır” ifadelerini kullanarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Müdür Savaşçı örnek fırını inceledi - Sayfa 3

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'in “Meslek liselerinin eğitim verdiği tüm alanlarda üretim yapması lazım ki öğrenciler aktif olarak süreçlerde yer alabilsin” sözünü hatırlattı.