USD 32,59
EUR 34,85
ALTIN 2.509,30
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

MTB Eliminatör Dünya Kupası sahiplerini buldu

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından Sakarya’da düzenlenen MTB Eliminatör Dünya Kupası yarışı tamamlandı. 800 metrelik parkurda elit erkeklerde Fransız Titouan Perrin-Ganier, elit kadınlarda da İtalyan Gaia Tormena 1’inci oldu.

MTB Eliminatör Dünya Kupası sahiplerini buldu - Sayfa 1

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Bisiklet Festivali’nde heyecan devam ediyor. 

MTB Eliminatör Dünya Kupası sahiplerini buldu - Sayfa 2

MTB Sakarya Night Cup’ın ardından bugün de MTB Eliminatör Dünya Kupası’nda pedallar şampiyonluk için çevrildi. Elit erkekler ve elit kadınlar kategorilerinde gerçekleştirilen yarışlara 18 ülkeden 39 sporcu katıldı.

MTB Eliminatör Dünya Kupası sahiplerini buldu - Sayfa 3

Ayçiçeği Bisiklet Vadisi içinde gerçekleştirilen 800 metrelik parkurda 24 erkek ve 15 kadın sporcu mücadele ederek şampiyon olmak için yarıştı. Bu çerçeve MTB Eliminatör Dünya Kupası yarışlarında elit erkeklerde Fransız Titouan Perrin-Ganier 1’inci, İsveçli Edvin Lindh 2’nci ve Fransız Quentin Schrotzenberger 3’üncülük elde etti. 

MTB Eliminatör Dünya Kupası sahiplerini buldu - Sayfa 4

Elit kadınlarda bitiş çizgisini geçen İtalyan Gaia Tormena 1’inci, Alman Marion Fromberger 2’nciliği ve Brezilyalı Marcelo Lima Braga Matos 3’üncülük elde etti. Yarış sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.