USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Milletvekili Atabek’ten ziyaretler

Kıbrıs ziyareti ve Meclis’te sabahlara kadar süren mesaisinin ardından Sakarya’ya dönen AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, soluğu mahalle gezilerinde aldı.

Milletvekili Atabek’ten ziyaretler
05 Haziran 2021 | 19:51
Son Güncelleme:

ZİYARETLER

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, İlçe Başkanı Erol Aydın ile birlikte Budaklar, Abalı, Çökekler Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara hal hatır soran Milletvekili Atabek, Meclis’te yaptıkları çalışmaları da anlattı. Milletvekili Atabek, pandemi ile ilgili mücadelede son aşamalarda olduklarını anlatarak, “Tedbiri elden bırakmazsak, güzel günler çok yakında” diye konuştu.

YOĞUN TEMPO

Milletvekili Atabek, geçtiğimiz hafta içi Kıbrıs’ta çalışmalarda bulunmuş, ülkeye döndüğünde ise Meclis’teki yoğun mesaide çalışmıştı. Sosyal medyayı sık kullanan Atabek, TBMM’nde sabaha karşı çalışırken milletvekilleri ile fotoğraflarını paylaşmış, birkaç saat sonra ise komisyon toplantısına katılmıştı. Yorucu ve yoğun tempoya rağmen Atabek, Sakarya’ya döner dönmez vatandaş ve esnaf gezilerine devam etti.

Konular: Ak Parti