USD 32,60
EUR 34,81
ALTIN 2.502,28
BIST100 9.434
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Milletvekili Atabek şalvar giyip çilek topladı

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Pamukova’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Atabek, Hızlı Tren İstasyon ile Ahiler Barajının yapılacağı bölgelerde incelemelerde bulundu. Şalvar giyip yemenisini taktı çilek tarlasında çilek topladı.

Milletvekili Atabek şalvar giyip çilek topladı
14 Haziran 2021 | 12:40
Son Güncelleme:

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever ile Pamukova İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Atabek ve Tever Pamukova önce Pamukova Belediyesi Gölpark Sosyal Tesislerinde Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, İlçe Başkanı Burak Çelik ve Partilileri ile bir araya geldi. Daha sonra Hızlı Tren İstasyonunun yapılacağı bölgeye geçen Atabek ve beraberindeki heyet, burada incelmelerde bulundu.

Ahiler muhtarına geçmiş olsun ziyareti

Mekece Mahallesini de ziyaret eden atabek , normalleşme sürecine geçen esnafları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Ak Parti İlçe yöneticisi Cemil Aydın’a taziye ziyaretinde bulunan Atabek, buradan Ahiler Mahallesine geçerek ameliyat olup evinde istirahat eden Ahiler Muhtarı İsmail Dinçer’e geçmiş olsun ziyareti de gerçekleştirdi.

Ahiler de yapılması planlanan Ahiler barajının yapılacağı bölgede de incelemelerde bulunan Ak Parti Milletvekili Atabek, Ahiler Barajının yapımı için Bakan ile görüşüldüğünü ifade ederek “ Pamukova’mızın tarımına değer katacak Ahiler Barajının yapımı için olumlu bir mesafe kat ettik “ dedi.

Daha sonra beraberindeki heyetle Kemaliye Mahallesine geçen Atabek, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Buradan Hüseyinli Mahallesine geçerek muhtar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Atabek şalvar giydi yemenisini taktı tarlada çilek topladı

Son olarak Çilekli Mahallesini ziyaret eden Atabek burada şalvar giyip yemenisini takarak çilek tarlasında çilek topladı. Atabek, Pamukovanın her mevsim ayrı bir güzellikte olduğunu ifade ederek “Aromasıyla, lezzetiyle benzersiz bir tada sahip olan Pamukova’mızın meşhur çileğini tadıp topladık. Hafta sonu Pamukova ziyaretimizi çilek bahçesinde noktaladık. Ziyaretlerimizde yapılması planlanan Hızlı Tren istasyonu, Ahiler Barajının yapılacağı bölgeleri yerinde inceleyip, Belediye Başkanımız Güven Övün ve İlçe Başkanımız Burak Çelik’ten bilgiler aldık. Mahallelerimizde vatandaşlarımızı ile bir araya gelip hasbıhal ettik. Taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunduk “ dedi.

AK Parti Milletvekili ve beraberindeki heyet daha sonra Pamukova’dan ayrıldılar.