USD 32,39
EUR 35,11
ALTIN 2.325,82
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

'Milletimizin Emrindeyiz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz Kaynarca’da, İl Başkanı Yunus Tever Söğütlü’de, Milletvekili Recep Uncuoğlu Geyve’de, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek Arifiye’de, saha çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlar ile buluştu.

'Milletimizin Emrindeyiz' - Sayfa 1

Saha çalışmalarına hız veren AK Parti Milletvekilleri, Kaynarca, Söğütlü, Arifiye ve Geyve’de ayrı ayrı programlar gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. AK Parti heyetine vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gösterilerek talep ve istekler dile getirildi.

'Milletimizin Emrindeyiz' - Sayfa 2

Teşkilat ve saha çalışmalarını değerlendiren İl Başkanı Yunus Tever, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet anlayışı ve liderliği ile ilk günkü heyecan ve aşkla çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

'Milletimizin Emrindeyiz' - Sayfa 3

Tüm teşkilat mensuplarımızla beraber sahada topyekûn bir çalışma ve gayret içerisindeyiz. Mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Gittiğimiz her bir noktada hamdolsun ki vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi, sevgisi ve yakınlığı görülmeye değer.

'Milletimizin Emrindeyiz' - Sayfa 4

Birebir vatandaşlarımız ile güncel durumları istişare ediyor, taleplerini ve isteklerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın her bir makul talebini yerine getirmek için büyük bir çaba ve gayret sarf ediyoruz.