USD 32,57
EUR 34,75
ALTIN 2.513,67
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

"Milletimiz yine en doğru kararı vererek Erdoğan diyecek"

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, seçim çalışmalarına 4 ilçe ile devam etti. Gittiği yerlerde büyük ilgi gören Kocacık, “14 Mayıs eser ve hizmet siyasetinin yeniden tescillendiği bir seçim olacak. Milletimiz yine en doğru kararı vererek Erdoğan diyecek” dedi.

"Milletimiz yine en doğru kararı vererek Erdoğan diyecek" - Sayfa 1

4 İLÇEDE PROGRAM

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Sakarya’yı karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Kocacık, gittiği yerlerde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Son olarak Kaynarca, Serdivan, Hendek ve Adapazarı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kocacık, “Sakarya 14 Mayıs seçimlerine hazır. Sakarya’dan Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği her zaman olduğu gibi 14 Mayıs’ta da vereceğiz” dedi.

"Milletimiz yine en doğru kararı vererek Erdoğan diyecek" - Sayfa 2

MİLLET EN DOĞRU KARARI VERECEK

Kocacık sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhur İttifakı olarak Sakarya’nın dört bir yanında Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını vatandaşlarımıza iletiyoruz. Masaların değil milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgiyi de görüyoruz. 14 Mayıs’ta milletimiz en doğru kararı verecek ve oyunu güven ve istikrardan, Cumhurbaşkanımızdan ve AK Parti’mizden yana kullanacaktır. Bunun içinde gece gündüz aşkla çalışıyor, doğru adımlarla yola devam ediyoruz.”

"Milletimiz yine en doğru kararı vererek Erdoğan diyecek" - Sayfa 3

ŞEHRE HİZMETE HAZIRIZ

Kocacık son olarak ise şunları kaydetti: “AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetinin bu ülkeye ve Sakarya’ya kazanımları ortadadır. Milletimiz bu gerçeğin farkında. 14 Mayıs eser ve hizmet siyasetinin yeniden tescillendiği bir seçim olacak. Milletimiz yine en doğru kararı verecek Erdoğan diyecek. Bizler AK Parti Sakarya Milletvekili adayları olarak şehrimize hizmet etmek için hazırız” ifadelerine değindi.