USD 32,38
EUR 35,01
ALTIN 2.326,03
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Millet Bahçesi’nde Karadeniz rüzgârı esecek

Karadeniz grubu ‘Koliva’ Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Etkinlikleri kapsamında 6 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.00’da Sakarya Millet Bahçesi’nde sevenleriyle buluşacak.

Millet Bahçesi’nde Karadeniz rüzgârı esecek
04 Ağustos 2022 | 16:05
Son Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Etkinlikleri, şehirde büyük bir heyecana sahne olacak.

Şehirde BisikletFEST, dünya kupası ve EXPO’ların yanı sıra Sakarya Millet Bahçesi’nde Ağustos boyunca konserler, filmler, eğlenceli etkinlikler gerçekleştirilecek. 5 Ağustos’ta film gösterimiyle başlayacak olan program 6 Ağustos akşamı ise herkesin merakla beklediği ‘Koliva’ sahnesiyle devam edecek. Karadeniz’in sevilen grubu Büyükşehir’in organizasyonunda sevenleriyle buluşacak. Yeşil ve siyaha boyanan ‘açık tribünde’ ve açık hava sahnesinde Karadeniz rüzgârı esecek. 6 Ağustos’ta saat 21.00’da başlayacak konser ücretsiz olacak.

“Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz”

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya’mızda sosyal etkinliklerin sayısını artırmak için sezonun tam ortasında harika bir program hazırladık. Hem Bike FEST, dünya kupası, EXPO’muzun yanında Açık Hava Etkinlikleri programımızda birbirinden güzel konser, etkinlik, eğlence ve film gösterimleri yer alacak. 6 Ağustos’ta Koliva konserinde tüm vatandaşlarımızı görmek isteriz” denildi.