USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

MHP'li Bülbül CHP'li Özel'e tepki gösterdi: TBMM'yi kara propagandaya alet etmektedir

Milliyetçi Hareket Partisi grup başkanvekili ve Sakarya milletvekili Muhammet Levent Bülbül TTB’nin talimatıyla çarpık açıklamalar yapan Özgür Özel tepki gösterdi.

MHP'li Bülbül CHP'li Özel'e tepki gösterdi: TBMM'yi kara propagandaya alet etmektedir
27 Temmuz 2022 | 15:01
Son Güncelleme:

MHP'li Bülbül Özgür Özel'e sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak tepki gösterdi.

MHP grup başkanvekili Muhammet Levent Bülbül'ün açıklaması şu şekilde:

"PKK ve FETÖ sevici Türk Tabipler Birliğinin kara propagandasından sorumlu CHP'li Özgür Özel sağlık çalışanlarımızın yaşadığı sıkıntıların çözümü için atılan adımları görmezden gelip TBMM’yi kara propagandaya alet etmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz." vecizesiyle hiç bir şekilde bağı ve karşılığı olmayan bugünkü TTB yönetimi ve başkanı Fincancı Atatürk'ün manevi şahsına ve ilkelerine düşmanlık eden bir zihniyete sahiptir.

Türk Tabipler Birliğini adeta işgal eden Şebnem Fincancı ve temsil ettiği zihniyet; sözde ermeni soykırımını ve bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği hendek-çukur olaylarını savunmuş, terör örgütü PKK elebaşı APO’ya özgürlük istemiştir. CHP işte bu zihniyetle beraberdir.

Kaçak FETÖcülerin kanalında boy gösteren TTB başkanı Fincancı ile birlikte PKKlı yayın organlarına ödül verme yarışına giren Özgür Özel, ihanet odağı haline gelen, Türklükle herhangi bir ilgi ve alakası olmayan TTB'yi savunmak ancak bugünkü CHP zihniyetine yakışır.

TTB’den aldığı talimatla TBMM’yi 1 Ağustos’ta toplantıya çağıran CHP; Gazi Meclisimizi ihanete teşne olanların uğraş ve propaganda alanı haline getirmeyi amaçlamakta ve bununla birlikte sağlık çalışanlarımızı istismar etmektedir.

Öte yandan CHP’nin olağanüstü toplantı çağrısına gizli ortağı HDP’den yanıt gelmiştir.

HDP Grup Başkanvekili CHP’nin kendilerine danışmadığı ve uygun olup olmadığını sormadığı için CHP’nin 1 Ağustos’taki toplanma taleplerini reddettiklerini söylemiştir.

Bu açıklama zillet ittifakı açısından sıkıntılı bir durumdur. Zira Anayasa’nın 93. ve İç Tüzüğün 7.m. gereği Genel Kurulun tatil veya ara vermede toplantıya çağrılması için 120 mv'nin imzası yeterli olsa da toplantının gerçekleşmesi için 200’den fazla mv ile toplanması gerekir.

Yani; 134 milletvekili olan CHP ile 37 milletvekili olan İP’in toplam mevcudu genel kurulun açılması için yeterli değildir.

İşte tam bu anda ipin ucunun kimde olduğu ortaya çıkmakta ve HDP bu işin Patronu Benim! mesajını başta CHP olmak üzere cümle aleme vermektedir.

Milletimiz bu tabloyu iyi değerlendirmelidir. Zilletin vadettiği Türkiye, vadettiği demokrasi budur!

Şehitlerimizin acısıyla kavrulduğumuz bu günlerde HDP’nin ve TTB’nin muhalefeti rehin aldığı, vesayet altına aldığı bir Türkiye!

Şimdi Özgür Özel varın HDP’ye sırtını sıvazlayıp ikna edin! Bakalım daha ne kadar zillete gömüleceksiniz?1CHP’lilere ve İP’lilere soruyorum:

İP’in ucunun kimde olduğunu hâlâ anlamadınız mı?

Ama emin olun aziz milletimiz bu pespayelikleri görmekte ve hakkınızı vermek için gün saymaktadır."