USD 32,51
EUR 34,88
ALTIN 2.442,40
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Meral Akşener ve Mansur Yavaş Sakarya'da istediğini bulamadı

Seçim takvimi işlerken ittifaktaki partiler ve adaylar mitinglerini sürdürüyor. Bugün de ABB Başkanı Mansur Yavaş ile İyi Parti Lideri Meral Akşener'in Sakarya mitinginde beklenen katılım olmadı.

Meral Akşener ve Mansur Yavaş Sakarya'da istediğini bulamadı
07 Mayıs 2023 | 16:54
Son Güncelleme:

Milyonlarca seçmenin sandığa gideceği gün öncesinde adaylar çalışmalarını sürüdürüyor.

İyi Parti Lideri Meral Akşener'in mitingleri ise en çok konuşulanlar arasında. Öyle ki Akşener, coşkuyla duyurduğu programlarında umduğunu bulamıyor.

Bugün Sakarya’da ilk miting Millet İttifakı adına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından yapıldı. Akşener' mitingde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti. Fakat ikili Sakarya'da da bekledikleri ilgiyi bulamadı.

Yavaş'ın sahnede konuşma yaptığı sırada kendisini dinlemeye gelenlerin oranı bir kez daha sosyal medyada gündem oldu.

'Taşıma suyu ile değirmen de dönmüyor'

Akşener'in mitingi ile ilgili paylaşımda bulunan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever'de İyi Parti'ye olan ilgisizliğe dikkat çekti. Tever paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Akşener ve Yavaş’ın Sakarya Mitingi’nden kareler… 9’lu koalisyon, komşu vilayetlerden otobüs seferleri yine de alanı doldurmaya yetmiyor. Taşıma suyu ile değirmen de dönmüyor. Bunlar mı iktidar olacak? Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş."

İstanbul mitinginde vatandaşlarla buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine ise 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını açıkladı.