USD 32,30
EUR 34,82
ALTIN 2.399,96
BIST100 10.248
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Memleket Partisi'nde toplu istifa!

Pamukova Memleket Partisi İlçe Başkanı İzzet Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri toplu istifa etti.

Memleket Partisi'nde toplu istifa!
06 Haziran 2023 | 15:19
Son Güncelleme:

Pamukova Memleket Partisi İlçe Başkanı İzzet Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, yayınladıkları yazılı açıklama ile toplu olarak partiden istifa ettiklerini açıkladılar.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"09 Ağustos 2021 tarihinde Pamukova Memleket Partisi İlçe Başkanı seçildim. Yönetim kurulu üyelerimiz ve İlçe Başkanı olarak ben, Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce'yle memleket hareketiyle çıkmış olduğumuz yolculukta seçimlere son 3 gün kala genel başkanın ' Cumhurbaşkanı adaylığından çekiliyorum' demesini, daha sonrasında yaşadığımız süreçte ona umut bağlayan insanları ortada bırakması affedilecek bir hata değildir.

Bize büyük isimler lazım değil davaya inan kişiler lazım.

Tamamen memleket sevdasıyla yola çıkmıştık. Bizimle bu süreçte yol yürüyen yönetim kurulu arkadaşlarıma Partiyi Pamukova İlçesinde kurmam sırasında benimle yol yürüyen kurucu olan bütün arkadaşlarıma, genç kardeşlerimize hayal kırıklığı yaşayan partililerimize ve Pamukovalı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.

Bir çift mavi gözün ışığında Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyemediğimizden dolayı, ben ve Pamukova Memleket Partisi İlçe yönetimimiz Memleket Partisinden topluca istifa ediyoruz."