USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Meğersem hayali çoktan gerçek olmuş

Kılıçdaroğlu’nun “Bütün OSB'lerin içine Teknoloji Liseleri Kuracağız” hayaline AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek siyaset tarihine geçecek bir yanıt verdi. Sakarya OSB içindeki teknoloji lisesinin videosunu paylaşan Atabek, “Bizim yaptıklarımıza hayalleriniz bile geç ulaşıyor."dedi.

23 Mayıs 2021 | 14:50
Son Güncelleme:

BU OKUL SAKARYA’DA ZATEN VAR

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya OSB içinde yapımı tamamlanıp eğitim öğretime başlayan SATSO Motorlu Araçlar ve Teknolojisi, Mesleki ve Teknik Lisesi ile ilgili bir paylaşım yaparak, Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin şu anda gelmiş olduğu seviyeden ve ilerlemeden ne kadar habersiz olduğunu bir kere daha yüzüne vurdu.

HAYALLERİ BİLE GEÇ ULAŞIYOR

Milletvekili Atabek, “Bizim elimizin uzandığı yerlere sizin hayalleriniz daha yeni ulaşıyor lakin hayalleriniz bile geç ulaşıyor” dedi. Sosyal medya paylaşımına Kılıçdaroğlu’nu etkiletleyen Atabek, “Ziyarete bekleriz” notunu da düştü.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ

Ahmet Sonuç’un bilinen adıyla “Jahrein” isimli Twitch fenomeninin canlı yayınına katılan Kılıçdaroğlu, “Biz ne yapacağız? Bütün Organize Sanayi Bölgeleri içinde teknoloji liseleri yapacağız” demişti.

SAKARYA MİTİNGİNDE DE BÜYÜK GAF YAPMIŞTI

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Sakarya gafları ise neredeyse kitap olacak sayıda. En büyük gafını ise partisinin mitingini yaptığı Kent Meydanı’nda yapmıştı. AK Partili Sakaryalı yerel yönetimleri eleştiren Kılıçdaroğlu, “Bunlar hiçbir hizmet yapmıyor. Örneğin ben olsam, bu meydanın altını yer altı otoparkı yapardım” demişti. Halbuki konuştuğu meydanın altı, senelerdir otopark olarak hizmet veriyordu.