USD 32,55
EUR 34,79
ALTIN 2.440,94
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

'Masumun bir damla gözyaşından seller oluşturacak hareketiz biz!!!'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, sosyal medyada paylaştığı bir video ile HDP ile ittifak yapan 6’lı masaya mesaj gönderdi.

09 Mayıs 2023 | 17:41
Son Güncelleme:

Seçimlere sayılı günler kala vatandaşlar HDP ile ittifak yapan 6’lı masaya tepkilerini göstermeye devam ediyor.

Terörle arasına mesafe koyamayan HDP ve diğer bileşenlerinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmayarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almıştı.

HDP her fırsatta Kılıçdaroğlu’na verdikleri desteği dile getirirken Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’da dün katıldığı bir canlı yayında “HDP'nin de dahil olduğu bir ittifak var, o ittifakın bütün bileşenleri bize destek oluyorlar. Biz bu destekten memnunuz." İfadelerini kullandı.

'Bu hainlere geçit vermeyelim!'

Seçime artık bir haftadan az bir süre kala 6’lı masanın terör örgütü uzantısı ile yaptığı bu ittifaka vatandaş tepki göstermeye devam ediyor. Bir vatandaşın “Vatanımız, milletimi için hayatımız feda olsun. MHP bizim her şeyimizin toplamıdır, gücümüzdür, ülkümüzdür. Bu hainlere geçit vermeyelim” sözlerini sosyal medyada paylaşan Bülbül paylaşımına, ‘Masumun bir damla gözyaşından seller oluşturacak hareketiz biz!!!’ notunu düştü.