USD 32,45
EUR 34,74
ALTIN 2.441,94
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

MasterChef Türkiye 29 Kasım 2021 | MasterChef'te kaptanlar düellosunu kazanan isim hangi yarışmacı oldu?

MasterChef’te düelloyu kim kazandı sorusunun yanıt bulduğu gecede kaptanlık oyunu mücadelesi yaşandı. MasterChef'te kaptanlar düellosunu kazanan isim hangi yarışmacı oldu?

MasterChef Türkiye 29 Kasım 2021 | MasterChef'te kaptanlar düellosunu kazanan isim hangi yarışmacı oldu?
30 Kasım 2021 | 11:19
Son Güncelleme:

MASTERCHEF DÜELLOYU KİM KAZANDI?

Pazartesi akşamları büyük bir heyecana sahne olan MasterChef kaptanlık oyununda Danilo, Somer ve Mehmet Şef bu hafta yarışmacıların Kayseri yağlaması yapmasını istedi. Sekiz adet yağlama yapmaları için yarışmacılara 45 dakika süre verildi.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şefler, süre sonunda tadım yaparak verdikleri kararı açıkladı. Gecenin en iyi tabağını yapan Sergen mavi takımın kaptanı olurken kırmız takımın kaptanlığına da Eren'i seçti.

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR YENİDEN KURULDU

Eren ve Sergen'in kaptan olduğu haftada yarışmacı seçimi yapıldı. Kaptanlar takımları kurarken başarılı buldukları isimleri seçti. MasterChef'te bu hafta takımlar şöyle kuruldu;

MAVİ TAKIM: Sergen (Kaptan), Tahsin, Hasan, Burcu, Araz

KIRMIZI TAKIM: Eren (Kaptan), Mert, Dilara, Safanur, Görkem

MASTERCHEF KAPTANLAR DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

Takım seçimleri sonrası kaptanlar bu kez avantajın yer aldığı düello oyununda karşı karşıya geldi. Düelloda oyun soru cevap olarak belirlendi. Bu etapta yarışmacılara 21 tane soru soruldu.

Sergen, 21 soruda 11 doğru cevap verirken Eren sadece 4 soruya doğru cevap verdi. Bu sonuçla Sergen kaptanlık düellosunu kazanarak avantajı takımına kazandırdı.