USD 32,67
EUR 34,91
ALTIN 2.508,13
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında, nereli? Eski yarışmacı Tahsin Küçük yeniden MasterChef programında

MasterChef programının bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde eski yarışmacı Tahsin rüzgarı esiyor. MasterChef 2021 sezonu yarışmacılarından Tahsin Küçük hakkında bilgiler araştırılıyor. Yeni bölüme konuk olan eski yarışmacının sevenleri sosyal medyada gündem oluşturmuş durumda. Peki MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında, nereli? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında, nereli? Eski yarışmacı Tahsin Küçük yeniden MasterChef programında
01 Aralık 2022 | 17:16
Son Güncelleme:

MasterChef Tahsin Küçük 15 Haziran 1997’de Kocaeli’de dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu olan Tahsin Küçük, çocukluğundan beri yemek yapmayı ve mutfakta bulunmayı sevdi. 13 yaşında mutfak hayatıyla tanışmasından sonra 2015 senesinde “Ver Fırına” isimli yarışma programına katıldı. Daha sonra üniversite yıllarında da yarışmalara katılan sevilen isim, buralarda da birçok başarıya imza attı. MasterChef Türkiye programına katıldıktan sonra sergilediği başarılı performans ile üçüncü olmayı başardı.

Yarışmadan ayrıldıktan sonra “Şef Kapımda” isimli gündüz kuşağı programında sunuculuk yapan Tahsin Küçük, bugün yayınlanacak yeni bölümde tekrar yarışmacı olarak geri dönüyor. TV8’de yayınlanan MasterCheft Türkiye programında Burak Kaya ile birlik olup şeflerin istediği yemeği yapmaya çalışacak. Bu haftaki oyunda şeflerin istediği ana malzemeler ise ayva ve zencefil.