USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler? 25 Kasım MasterChef Özet

Sevilen yarışma MasterChef’te haftanın eleme adayları bu akşam belli oldu. 1-1 berabere olan Mavi takım ve Kırmızı takım, son dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Kaybeden takım, son iki eleme adayını belirledi. Peki, bu akşam MasterChef’te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte detaylar...

MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler? 25 Kasım MasterChef Özet
26 Kasım 2021 | 01:04
Son Güncelleme:

MASTERCHEF HANGİ TAKIM KAZANDI?

Masterchef'te bu akşam süzme mercimek çorbası, patlıcan musakka, pirinç pilavı ve saray sarması yapıldı. Oylamayı ise bugün jüriler değil, yarışmacıların aileleri yaptı. Eğlenceli dakikalara sahne olan Masterchef'te bugün bir eleme adayı daha belli oldu.

Masterchef Türkiye 2021'de 14. haftanın son dokunulmazlık oyununun tadımını yarışmacı yakınları yaptı. Tadım yapanların kendi akrabasının takımının yerine karşı takıma oy vermesi komik anlara sahne oldu.

17-15 skorla dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Bu akşam dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım yarışmacıları, bir kez daha bireysel dokunulmazlık mücadelesi verdi. Kırmızı takımda kalan üç isim Araz, Hasan ve Eren, karşı karşıya geldi. Oyunda yarışmacılar, en kusursuz tabağı çıkarmaya çalıştı. Üç iddialı ismin hazırladığı yemekler sonrasında şefler karar vermekte zorlandı. Gecenin en iyi yemeğini yapan Eren, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

MASTERCHEF 2021 ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef’te bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı. Kaybedilen dokunulmazlık oyunu sonrasında bireysel dokunulmazlık oyununu Eren kazandı. Birinci eleme adayı olarak Görkem’i potaya gönderdi. Sonrasındaki oylamada Pelin, ikinci eleme adayı çıktı.

İkinci dokunulmazlık oyununu ise Kırmızı takım kazandı. Mavi takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu Burcu kazandı. Onun potaya gönderdiği Safanur, 3. eleme adayı oldu. Konseydeki oylamadan potaya giren Mert, dördüncü eleme adayı oldu.

Bu akşam haftanın son dokunulmazlık oyununu oynandı. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım olunca bireysel dokunulmazlık oyunu ile son iki eleme adayı belli oldu. Üç kişinin oynadığı dokunulmazlık oyunu sonrasında oylamaya gerek kalmadı. Gecenin üçüncüsü olan Araz, potaya giren beşinci isim oldu. Hasan ise haftanın altıncı eleme adayı oldu.