USD 42,52
EUR 49,59
ALTIN 5.790,42
BIST100 10.965

Manisa’da Yılbaşı Öncesi Alkollü İçki ve Gıda Denetimleri Artırıldı

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yılbaşına sayılı günler kala alkollü içki satış ve tüketim yerleri ile gıda ürünlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

27 Aralık 2024 | 18:39
Son Güncelleme:
Manisa’da Yılbaşı Öncesi Alkollü İçki ve Gıda Denetimleri Artırıldı - Sayfa 1

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yaklaşan yılbaşı öncesinde eş zamanlı olarak il genelinde alkollü içki satış noktaları ve tüketimi yoğun olan gıda ürünlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. 

Manisa’da Yılbaşı Öncesi Alkollü İçki ve Gıda Denetimleri Artırıldı - Sayfa 2

Denetimlere Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Müdür Yardımcısı Ali Gök, Gıda ve Yem Şube Müdürü Dr. Defne Bacınoğlu ve kontrol görevlileri katıldı.

Manisa’da Yılbaşı Öncesi Alkollü İçki ve Gıda Denetimleri Artırıldı - Sayfa 3

Denetimlerde, alkollü içkilerde etiket ve bandrol kontrolleri yapılırken, gıda ürünlerinde asgari teknik ve hijyenik şartlara uygunluk denetlendi. 

Manisa’da Yılbaşı Öncesi Alkollü İçki ve Gıda Denetimleri Artırıldı - Sayfa 4

Kaçak ve sahte ürünlere karşı sıkı önlemler alınırken, denetimlerin yılbaşına kadar süreceği açıklandı.