Manavdan Hırsızlık Yapan 2 Çocuk Güvenlik Kamerasına Yakalandı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir market ve manavdan hırsızlık yapan iki çocuk, güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde polis tarafından yakalandı.
Bursa’nın İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayları, güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, bir marketten içecek ve bir manavdan 3 bin 500 TL para ile meyve çalındı.
Olayın ardından İnegöl Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelileri tespit etti.
Yapılan çalışmalar sonucunda M.D. (17) ve Ö.D. (16) isimli iki çocuk yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sırasında şüphelilerden M.D.’nin daha önce 5 ayrı bisiklet hırsızlığı suçundan kaydının bulunduğu belirlendi.