USD 32,94
EUR 35,76
ALTIN 2.529,05
BIST100 10.891
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Madecassol krem ne işe yarıyor, nasıl kullanılır? İşte fiyatı 2024

Son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz ürünlerden biri olan Madecassol krem, merak konusu oldu. Peki, Madecassol krem ne için ve nasıl kullanılır? Faydaları neler, fiyatı ne kadar? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Madecassol krem ne işe yarıyor, nasıl kullanılır? İşte fiyatı 2024
03 Haziran 2024 | 11:01
Son Güncelleme:

Ne için kullanılır?

Madecassol krem, cildin yenilenmesine yardımcı olan özel formülü sayesinde birçok cilt sorununun üstesinden gelmeye destek oluyor.

Özellikle sivilce izleri ve cilt lekeleri gibi estetik sorunlarda etkili olduğu bilinen bu krem, aynı zamanda yaraların üzerindeki iyileştirici etkisiyle de dikkat çekiyor.

Lazer epilasyon ve cilt bakımı gibi işlemler sonrası ciltte oluşan tahrişlerin tedavisinde de başarılı sonuçlar veren Madecassol, ciltteki tahrişi gidererek hızlı bir şekilde iyileşmeye yardımcı oluyor.

Ancak, açık yaralar üzerine uygulanmaması gerektiği önemle vurgulanıyor. Aksi takdirde, yaraların sulanmasına ve iltihaplanmaya yol açabileceği belirtiliyor.

Madecassol krem faydaları

Madecassol krem, ameliyat sonrası oluşan yaraların iyileşme sürecine yardımcı olabilir. Onarıcı etkisiyle yaraların kapanmasını destekler.

Özellikle doğum sonrası dönemde sıkça karşılaşılan göğüs ucu çatlakları için Madecassol krem kullanılabilir. Cildi onarıcı özelliğiyle çatlakların görünümünü azaltabilir.

Ergenlik dönemine geçişte sıkça görülen sivilce sorunlarıyla mücadelede Madecassol krem etkili olabilir. Sivilcelerin tedavisine yardımcı olabilir ve ciltteki lekelerin azalmasına destek sağlayabilir.

Cilt yapısı çok kuru ve hassas olanlar için Madecassol krem nemlendirici bir etkiye sahiptir. Ancak gün içinde fazla kullanımından kaçınılması önerilir, genellikle günde 1 veya 2 defa kullanım yeterlidir.

Fiyatı ne kadar?

MADECASSOL 10 mg/1 gr 40 gram Pomad 2024 Yılı fiyatı 206 TL civarındadır.