USD 32,23
EUR 34,77
ALTIN 2.411,52
BIST100 10.267
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kuzenler aynı kaderi paylaştı...

Aynı gün gerçekleşen iki ölüm, kuzenleri aynı kaderde buluşturdu. Beton mikserinin atlında kalan 85 yaşındaki Kezban Çakmak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti, amca kızı 79 yaşındaki Hatice Çakmak ise hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. İki kuzen bugün Geyve’de birlikte toprağa verilecek.

Kuzenler aynı kaderi paylaştı...
16 Ağustos 2023 | 12:51
Son Güncelleme:

Alınan bilgiye göre, İstanbul’da yaşayan ve aslen Geyveli olan 85 yaşındaki Kezban Çakmak, 10 Ağustos’ta Pendik’te korkunç bir kaza yaşadı. Karşıdan karşıya geçmek isteyen Çakmak, yolda duran beton mikserinin kör noktasında kalınca şoförünün fark etmeyerek gaza basması sonucu mikserin altında kaldı.

Çevredekiler tarafından mikserin kriko ile kaldırılması sonucu aracın altından çıkartılan Kezban Çakmak, hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 5 gündür hastanede yaşam savaşı veren 2 çocuk annesi Çakmak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aile, Kezban Çakmak’ın acısını yaşarken 79 yaşındaki Hatice Çakmak’ın ölüm haberi ile tekrar sarsıldı. Kezban Çakmak ile amca kızı olan 5 çocuk annesi Hatice Çakmak, mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Aynı gün içerisinde hayatlarını kaybeden amca kızları Kezban ve Hatice Çakmak’ın cenazeleri bugün öğle namazına müteakip Geyve Kızılkaya Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Geyve Kızılkaya Mahalle Mezarlığında birlikte toprağa verilecek. (halk54)