USD 32,45
EUR 34,81
ALTIN 2.419,73
BIST100 10.046
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kuruluş Osman SON BÖLÜM İZLE - atv CANLI İZLE Kuruluş Osman 67. Bölüm CANLI İZLE (KURULUŞ OSMAN TEK PARÇA FULL İZLE)

atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 67. bölümü izleyiciyle buluşuyor. 20 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de ekranlara gelecek Kuruluş Osman dizisi yine merakla bekleniyor. Dizinin sıkı takipçileri ise Kuruluş Osman 67. bölüm full izle, atv Kuruluş Osman izle, atv canlı yayın izle

Kuruluş Osman SON BÖLÜM İZLE - atv CANLI İZLE Kuruluş Osman 67. Bölüm CANLI İZLE (KURULUŞ OSMAN TEK PARÇA FULL İZLE)
20 Ekim 2021 | 19:16
Son Güncelleme:

Kuruluş Osman 67. bölüm full izle araması yapanlar bu akşam atv ekranlarına kilitlenecek. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman'da bugün 67. bölüm yayınlanacak. Kuruluş Osman 67. bölüm fragmanında ise Tekfur Kosses köşeye sıkışıyor. Osman Bey, tekfurun planını bozuyor.

KURULUŞ OSMAN'IN YENİ BÖLÜMÜ SÜRPRİZLERLE DOLU

Osman Bey, Turgut Alp'i kurtarmak için Tekfurlara meydan okuyor!

Tekfur Kosses köşeye sıkışıyor!

Katalan esirin saldırı emrini Tekfur Kosses'in verdiğini itiraf etmesinin ardından, Osman Bey obada kendisini ziyarete gelen tekfurla esiri yüzleştirir. Tekfur Kosses, üzerine atılan suçu kabul etmezken, tekfurlar arasındaki çekişmeyi gören Osman Bey durumu lehine çevirmek için bir plan yapar.

Bala Hatun ve Malhun Hatun güçlerini birleştiriyor!

Obayı ziyareti sırasında Kayı'nın kilimlerine hayran olan Mari Kosses'in verdiği yüklü sipariş için Bala Hatun ve Malhun Hatun güçlerini birleştirir. Nikola'nın Turgut Bey'in obasına saldırıp onu esir aldığını öğrenen Osman Bey, Turgut Alp'i teslim almak için Gündüz Bey'i İnegöl Kalesi'ne gönderir.

Kuruluş Osman canlı izlemek için tıklayın..