Kurşunların Hedefi Oldular, Aynı Minibüsle Hastaneye Gittiler
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, saldırıya uğradıkları minibüsle hastaneye giderek tedavi altına alındı.
Olay, Karaçalılık Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, G.D. ile 54 H 4091 plakalı minibüste bulunan S.D. ve O.D. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.D., yanında bulunan tabancayla minibüsteki iki kişiye ateş açtı.
Açılan ateş sonucu yaralanan S.D. ve O.D. için bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak yaralılar, ambulans beklemeden saldırının gerçekleştiği minibüsle Akyazı Devlet Hastanesi'ne gitti.
Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının takip edildiği öğrenildi. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için jandarma ekiplerinin çalışma başlattığı bildirildi.