USD 32,34
EUR 35,12
ALTIN 2.310,20
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kürşat Kılıç, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve teşkilat mensupları ile birlikte vatandaşlarla buluşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi ve şehirlerimizi daha müreffeh yarınlara hazırlamayı sürdürecek olan AK Kadrolar olarak gayretle çalışıyoruz ve Sakarya’mızda inşallah 14 Mayıs’ta zafer kazanacağız.” dedi.

Kürşat Kılıç, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda - Sayfa 1

Kılıç ve Işıksu Sahada

AK Parti’nin tam saha sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adayı Kürşat Kılıç, Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Kürşat Kılıç, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte Çukurahmediye ve Tepekum Mahalleri ile Sakarya Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kılıç’a programında Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan da eşlik etti.

Kürşat Kılıç, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda - Sayfa 2

Kılıç: “AK kadrolar olarak gayretle çalışıyoruz”

AK Parti olarak 14 Mayıs’ta zafer kazanacaklarının altını çizen Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, “Adapazarı Belediyemizin kıymetli başkanı Mutlu Işıksu, değerli ilçe başkanlarımız ve yol arkadaşlarımızla şehrin kalbinde çok bereketli programlar gerçekleştirdik ve hemşehrilerimizle kucaklaştık. Teveccüh gösteren kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi ve şehirlerimizi daha müreffeh yarınlara hazırlamayı sürdürecek olan AK Kadrolar olarak gayretle çalışıyoruz ve Sakarya’mızda inşallah 14 Mayıs’ta zafer kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Kürşat Kılıç, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda - Sayfa 3

Işıksu: “Aşkla, Heyecanla, Büyük Zafere”

AK Parti Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç ile gerçekleştirdikleri Adapazarı seçim programını değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “Sakarya Milletvekili Adayımız Kürşat Kılıç ile birlikte şehrin kalbi Adapazarı'mızda kapı kapı dolaştık, doğrusu AK Parti diyerek Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattık. Aşkla, heyecanla, gayretle, büyük zafere diyor ve doğru adımlarla yola devam ediyoruz.” diye konuştu.