USD 32,37
EUR 34,99
ALTIN 2.325,61
BIST100 9.090
İHBAR hattı 0552 642 79 79

KULİS HABER.. Ali İhsan Yavuz ne demek istedi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un, geçen hafta sonu AK Parti İl teşkilatını ziyaretinde söylediği sözler oldukça dikkat çekiciydi.

KULİS HABER.. Ali İhsan Yavuz ne demek istedi?
06 Nisan 2021 | 13:26
Son Güncelleme:

3 ayrı müjde vermişti ama dahası var

Yeniden AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Yavuz, geçtiğimiz Cuma günkü İl teşkilatını ziyaretinde Sakarya ile ilgili 3 önemli müjdeyi vermişti. Gündeme daha fazla bu 3 konunun gelmesine rağmen, Yavuz’un teşkilat mensuplarına söylediği sözlerdeki bazı ayrıntılar ise dikkatlerden kaçmadı.

İstişareye vurgu

Cumhurbaşkanının Sakarya’dan çok daha büyük bir beklenti içinde olduğunu söyleyen Yavuz, konuşmasında daha fazla istişareye, daha fazla kolektif ruha vurgu yapmıştı. Bunun üzerine bir çok partili Yavuz’un sözlerinin oldukça yerinde olduğu yorumunda bulunmuştu.

Ne demişti:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada, şunları söylemişti:

“Sayın Cumhurbaşkanımız size zaman zaman da selamlar gönderdi. Sakarya’dan çok büyük bir beklenti içinde olduğunu Cumhurbaşkanımızdan çok sık duyduk. Sakarya’dan daha büyük bir başarı istiyor. Daha kolektif bir ruh istiyor. Daha istişareye dayalı bir ortamın teminini istiyor. Daha teşkilatçılığın gerekliliğini yapma anlamında bir tablonun ortaya çıkmasını istiyor. Çünkü Sakarya çok önemli bir yer. Çok önemli bir kavşak. Adeta en önemli basamaklarından birisi bu çizgide, bu davada. Sakarya’dan daha fazlasını beklemek de hakkı sayın Cumhurbaşkanımızın. İşte o beklentiyi karşılayacak, burada ve Sakarya genelinde bir ekip var. Biz kayıtsız şartsız milletvekilleri olarak eminim ki belediye başkanları ve teşkilat başkanları olarak sizler, Sakarya’nın hayrına olacak her işte, hiç sen-ben demeden, orası-burası gibi bir mülazaya girmeden son derece objektif bir bakış açısıyla hepimiz üzerimize düşeni yapacağız.”