USD 32,40
EUR 34,85
ALTIN 2.436,02
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Komşuda istifalar gelmeye başladı

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, başkanlığa devam kararı alınca Kocaelispor yönetiminden istifalar gelmeye başladı

Komşuda istifalar gelmeye başladı
23 Mayıs 2022 | 14:08
Son Güncelleme:

TFF 2. Lig'den düşen yeşil-siyahlı körfez ekibi Kocaelispor’da Başkan Engin Koyun’un göreve devam etme kararı sonrasında yönetim kurulundan istifalar gelmeye başladı. Kocaelispor TFF 2. Lig'i 44 puanla 16. sırada tamamlayıp lige veda etmişti.

Basın ve medya ilişkilerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Abdülkadir Yılmaz istifa eden ilk yönetici oldu. Abdülkadir Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı istifa açıklamasında şunları kaydetti: “Gelinen noktada Kocaelispor’umuzun ve camianın önünü açmak adına Kocaelispor yönetim kurulundan ayrılıyorum. Saygı ve sevgilerimle…”

İkinci istifa ise iki yıldır Kocaelispor yönetiminde bulunan Önder Karakaş, Engin Koyun'un başkanlığa devam etmeye karar vermesi üzerine yönetim kurulundan ayrılan ikinci isim oldu. Karakaş sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Geçen dönem çok büyük bir aşk ve şeref bilerek başladığım, son dönemde derin fikir ayrılıklarına düştüğüm, kulübümüzün zarar görmemesi adına sabır ve sükunetle devam ettirdiğim Kocaelispor Yönetim Kurulu Üyeliğime son verme kararı almış bulunmaktayım. Önünde hiçbir şeyin duramayacağı ve en kıymetli ses olarak bildiğim tribünlerde yeşil siyah sevdamı desteklemeye devam edeceğim. Dün vardık, bugün buradayız, sonsuza dek desteklemeye devam edeceğiz." dedi.