USD 32,37
EUR 34,95
ALTIN 2.325,11
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Komşuda boğulma tehlikesi

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi sahilinde denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi, vatandaşlar ile cankurtaranlar tarafından son anda kurtarıldı. Tatilini geçirmek için plajda bulunan bir doktorun ilk müdahaleyi yaptığı boğulma vakalarından ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Komşuda boğulma tehlikesi
17 Temmuz 2021 | 17:17
Son Güncelleme:

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi sahilinde denize girerek serinlemek isteyen 4 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde E.T. (10) adlı küçük kız çocuğu ve M.A. (24) adlı kadın Kandıra Babalı Uzunkum sahilinde serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Etraftaki vatandaşlar tarafından son anda sudan çıkarılarak kurtarılan 2 kişi, ambulansla Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kandıra Kefken Mahallesi Kapri plajında sabah saatlerinde meydana gelen olayda ise B.A. (25) adlı genç, denizde yüzdüğü esnada çırpınmaya başladı. Gencin boğulma tehlikesi geçirdiğini fark eden vatandaşlar ve cankurtaranlar tarafından sudan çıkarılan genç, ambulansla Kandıra Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen B.A. daha sonra Seka Devlet Hastanesine sevk edildi.