USD 32,52
EUR 34,78
ALTIN 2.445,21
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kocaelispor başkanı için imza kampanyası başlatıldı

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun’un devam kararı camiada adeta infial yarattı. Sosyal medyadan tepki gösteren taraftarlar, olağanüstü kongrenin, değişimin kaçınılmaz olduğunu belirtiyorlar. Bir grup taraftar imza kampanyası başlattı.

Kocaelispor başkanı için imza kampanyası başlatıldı
27 Mayıs 2022 | 11:58
Son Güncelleme:

İSTENMEYEN ADAM ENGİN KOYUN

Başarısız geçen sezonun ardından Başkan Engin Koyun’un devam kararı alması camiada büyük tepkilere neden oldu. Yönetim kurulunda yer alan bazı isimler kulübün önüne açma düşüncesiyle istifa ederken taraftarlar da sosyal medyadan tepki dolu paylaşımlar yaptı. Engin Koyun’u istenmeyen adam ilan eden, bir an önce bırakıp gitmesi gerektiğini belirten taraftarlar kongrenin, değişimin kaçınılmaz olduğunu belirtiyorlar.

300 İMZA GEREKİYOR

Bu arada bir grup taraftar da olağanüstü genel kurula gidilmesi için imza kampanyası düzenledi. Eski yöneticilerden KOÜ Öğretim üyesi Prof. Dr. Ayhan Orhan’ın öncülük ettiği grup ihtiyaç duyulan imzaya kısa süreçte ulaşılacağı inancında. Tüzük gereği olağanüstü genel kurul kararı alınması için 5’te 1 üyenin imzası gerekir-yor. Kulübün kayıtlı 1500 üyesi bulunuyor. Yani 300 üyenin imza vermesi durumunda yönetim olağanüstü kongre kararı almak zorunda.

Bu arada bir grup taraftar da olağanüstü genel kurula gidilmesi için imza kampanyası düzenledi. Eski yöneticilerden KOÜ Öğretim üyesi Prof. Dr. Ayhan Orhan’ın öncülük ettiği grup ihtiyaç duyulan imzaya kısa süreçte ulaşılacağı inancında.

Engin Koyun’u istenmeyen adam ilan eden, bir an önce bırakıp gitmesi gerektiğini belirten taraftarlar kongrenin, değişimin kaçınılmaz olduğunu belirtiyorlar.