USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kocacık ve Dizer, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Ertuğrul Kocacık ve Akif Adnan Dizer, seçim programları kapsamında Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Kocacık, gündüz esnaf ziyaretlerinde bulunurken, Dizer, Solaklar, Bileciler, Kavaklıorman ve Çağlayan’da vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylara eşlik eden Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Milletimizin teveccühüyle inşallah AK zafere çok yakınız. Doğru adımlarla yola devam.” dedi.

Kocacık ve Dizer, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda - Sayfa 1

AK Adaylar Gece Gündüz Sahada

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları, şehrin her noktasında gece gündüz seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adapazarı seçim programları kapsamında Milletvekili Adayları Ertuğrul Kocacık ve Akif Adnan Dizer, vatandaşlarla buluştu. Kocacık, gündüz Ankara Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulunurken, Dizer, Solaklar, Bileciler, Kavaklıorman ve Çağlayan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylara Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Kocacık ve Dizer, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda - Sayfa 2

Kocacık: “Hep birlikte nice hedeflere”

Esnaf ziyaretlerini değerlendiren AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, “AK adaylar hep birlikte sürekli sahadayız, milletimizleyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatıyor, dua ve desteklerini talep ediyoruz. Şükürler olsun kıymetli hemşehrilerimizin teveccühü çok güzel. Hep birlikte gayretle çalışmaya devam edecek ve daha nice hedefler için 14 Mayıs’ı en güzel sonuçla tamamlayacağız” diye konuştu.

Kocacık ve Dizer, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda - Sayfa 3

Dizer: “Adapazarı, tamam inşaallah.”

Mahalle programları ile ilgili düşüncelerini paylaşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, “Şehrin kalbi Adapazarı’mızın Solaklar, Bileciler, Kavaklıorman ve Çağlayan mahallelerinde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Genci, yaşlısı, kadını, erkeği hep birlikte gönülden gönüle çok güzel muhabbetimiz oldu. Kıymetli hemşehrilerimizin tercihlerini yaptığına memnuniyetle şahit oluyoruz. Adapazarı, tamam inşaallah.” şeklinde konuştu.

Kocacık ve Dizer, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda - Sayfa 4

Işıksu: “Hemşehrilerimizin Ferasetine İnanıyoruz”

Adapazarı seçim programını değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “Milletvekili Adaylarımız Ertuğrul Kocacık ve Akif Adnan Dizer ile birlikte gündüz ve gece iki ayrı programda kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk, Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’mizin eserlerini, hedeflerini, seçim beyannamesini, her şeyi konuştuk. Biz hemşehrilerimizin ferasetine inanıyoruz. Teveccühleriyle inşaallah AK zafere çok yakınız. Doğru adımlarla yola devam.” ifadelerini kullandı.