USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kocacık, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve teşkilat mensupları ile birlikte yoğun bir program kapsamında Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Milletvekili adayı Kocacık, “Mutlu Başkanımız ve teşkilatımızla şehrin kalbi Adapazarı’mızda kıymetli hemşehrilerimizle buluşarak Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattık. Gösterilen teveccüh için çok teşekkür ediyorum. Milletimiz en doğru kararı vererek AK Parti diyecektir.” dedi.

Kocacık, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda - Sayfa 1

Milletvekili Adayı Kocacık ve Başkan Işıksu Vatandaşla Buluştu

AK Parti Sakarya tam kadro sahada. Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte Adapazarı’nı karış karış gezdi, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, araba ve sebze pazarlarında vatandaşlarla buluştu, Evren Mahallesi’nde iftara katıldı, Güneşler’de kahvehane toplantısı yaptı ve Karadere Mahallesi’ndeki sahur buluşması ile Adapazarı programını tamamladı.

Kocacık, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda - Sayfa 2

Kocacık: “Doğrusu AK Parti”

Programla ilgili düşüncelerini paylaşan ve gösterilen teveccüh için teşekkür eden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, “Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, İlçe Başkanımız Samet Çağlayan ve dava arkadaşlarımızla birlikte mahalle mahalle hemşehrilerimizle buluştuk, Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattık. Çok güzel bir teveccüh var, kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Milletimiz en doğru kararı verecek ve oyunu güven ve istikrardan, Cumhurbaşkanımızdan ve AK Parti’mizden yana kullanacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kocacık, Şehrin Kalbi Adapazarı’nda - Sayfa 3

Işıksu: “Aşkla Çalışıyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti için aşkla çalıştıklarını vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Kıymetli Milletvekili Adayımız Ertuğrul Kocacık ile muhabbet dolu güzel bir günü tamamladık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Değerli hemşehrilerimize yakın ilgileri için kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Adapazarı olarak gece gündüz aşkla çalışıyor, doğru adımlarla yola devam ediyoruz. Seçimleri inşaallah zaferle neticelendireceğiz.” diye konuştu.