USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kocacık: Milletimiz en doğru kararı verecek

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, “Milletimiz en doğru kararı verecek ve oyunu güven ve istikrardan, Cumhurbaşkanımızdan ve AK Parti’mizden yana kullanacaktır” dedi.

Kocacık: Milletimiz en doğru kararı verecek - Sayfa 1

TÜRKİYE YÜZYILI

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sakarya’yı karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Kocacık, Sakaryalılara Türkiye Yüzyılını anlatarak AK Parti'nin vizyonu hakkında açıklamalarda bulunuyor. Sakaryalıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ayrı bir muhabbetle bağlı olduğunu ifade eden Kocabıyık, “Değerli hemşehrilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir bağlılıkla sahip çıkıyor. Türkiye Yüzyılını da Sayın Cumhurbaşkanımızın nezdinde ülkemiz için büyük bir dönem olarak görüyorlar. Bu teveccühe ve desteğe ne kadar şükretsek azdır” dedi.

Kocacık: Milletimiz en doğru kararı verecek - Sayfa 2

BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR

Kocacık sözlerine şöyle devam etti: “İlçe ilçe gezerek vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatıyoruz. Dediğimiz gibi çok güzel bir teveccüh var, kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Milletimiz en doğru kararı verecek ve oyunu güven ve istikrardan, Cumhurbaşkanımızdan ve AK Parti’mizden yana kullanacaktır. Bizler AK Parti kadroları olarak halkımıza hizmet etmeyi aşk sayan bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Bunun içinde gece gündüz aşkla çalışıyor, doğru adımlarla yola devam ediyoruz. Seçimleri inşaallah zaferle neticelendireceğimize de inanıyoruz” dedi.

Kocacık: Milletimiz en doğru kararı verecek - Sayfa 3

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Kocacık son olarak ise şunları kaydetti: “Bu süreçte bir kez daha görüyoruz ki Sakaryalılar kendilerine gerçek hizmeti kimin vereceğinin ferasetine fazlasıyla sahipler. Yaparsa AK Parti yapar yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar diyorlar. Bizler de şehrimizi Ankara’da en iyi şekilde temsil etmek için kendimizi anlatıyor ve çalışmalarımızdan bahsediyoruz. 14 Mayıs akşamı Sakarya’dan bir kutlu zafer daha kazanarak Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman olduğu gibi en güçlü desteği vereceğiz.”