USD 32,38
EUR 35,04
ALTIN 2.326,25
BIST100 9.084
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kızının kınasında öldürüldü

İstanbul Kasımpaşa'da bir parkta kızının kınasını yapan Serdar Yılmaz, evinin altındaki lokalin işletmecileriyle gürültü sebebiyle tartıştı. Kısa sürede silahlı kavgaya dönen olayda baba Yılmaz vurularak öldürüldü.

Kızının kınasında öldürüldü
24 Eylül 2021 | 16:02
Son Güncelleme:

Olay, geçen pazar günü saat 01.00 sularında Beyoğlu Kasımpaşa'da yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Serdar Yılmaz (46) bir süre önce kızına nişan yaptı. Baba Yılmaz, düğünden önce kızı için evinin yakınındaki parkta kına eğlencesi düzenledi.

ŞİŞE VE TAŞLA BASTILAR

Yılmaz'ın ve damat tarafının da bulunduğu eğlence gece yarısına kadar sürdü. Yılmaz'ın yaşadığı evin alt katındaki lokali işleten Bekir A., gürültü nedeniyle Serdar Yılmaz ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Yılmaz'ın ve damat tarafının yakınları taş ve şişelerle lokali bastı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü lokalde tabancasını ateşleyen Bekir A., Yılmaz'ı karnından ve sırtından ağır şekilde, yakını Nazar Yılmaz'ı ise bacağından yaraladı. Olayın ardından mekandan çıkan Bekir A., tabancasıyla birlikte koşarak kaçtı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralılardan Serdar Yılmaz'ı Şişli'deki özel bir hastaneye, Nazar Yılmaz'ı ise Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesine kaldırdı. Ameliyata alınan Serdar Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Hastaneden alınan Yılmaz'ın cenazesi, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mekanda geniş çaplı inceleme yaptı.

İTİRAF ETTİ

Çalışmalar sürdüğü esnada telefonla emniyeti arayan katil zanlısı Bekir A., cinayeti işlediğini ve tabancayı Haliç'e attığını itiraf ederek polise teslim oldu.