USD 32,25
EUR 34,78
ALTIN 2.398,66
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

KIZILAY GÖNÜLLÜ PİKNİĞİ GÖLYA'DA YAPILDI

Kızılay gönüllü pikniği bu yıl hizmete giren Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki Gölya Tabiat Parkı alanında gerçekleştirildi.

KIZILAY GÖNÜLLÜ PİKNİĞİ GÖLYA'DA YAPILDI
02 Kasım 2022 | 15:29
Son Güncelleme:

HABERFOKUS / DAMLA ODABAŞ

Genç Kızılay, Genç Kızılay SAÜ, Kızılay Kadın, Engelsiz Kızılay ve Kızılay İlçe Başkanlıklarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen Kızılay Haftası etkinlikleri ile birleştirilen Kızılay Gönüllü Pikniği, geleceğin Kızılaycılarına merhameti ve dayanışmayı öğretti.

Her yıl dolu dolu geçen etkinlikler üzerine bu yılda üçüncü etkinliğini gerçekleştirdi. Gönüllü Kızılay üyeleri geleneksel oyunlar oynadı, halaylar çekti, semaverlerde demlenen çaylarla sohbetler koyulaştı.

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç, “Artık geleneksel hale gelen Kızılay Gönüllü Pikniğimizle her yıl yeni gönüller yeni gönüllüler kazanıyoruz. Her çalışmamızda bize destek veren ve sahada canla başla çalışan gönüllülerimizi motive etmiş ve Kızılay Haftamızı da kutlamaya başlamış oluyoruz. Yeni eğitim dönemi ile birlikte biz de yenileniyoruz ve güçleniyoruz. Bugün dünden daha güçlü daha büyüğüz. Bize ihtiyaç duyan kişilere dokunacak daha fazla merhamet elimiz var” dedi.