USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kışın Gezilebilecek Birbirinden Farklı 20 Tatil Mekanı

Türkiye, her mevsimi yaşamasıyla turizmiyle ön plana çıkan ülkelerden. Her mevsim ayrı yaşadığından bütün mevsimler için ayrı tatil mekanları da mevcut. Yazın denizleri, kışın dağları ve kaplıcaları ile gez gez bitmez. Peki kışın nerelere gitmeli?

Kışın Gezilebilecek Birbirinden Farklı 20 Tatil Mekanı - Sayfa 1

Kışın sıcak su isteyenlere termal cenneti Afyonkarahisar…

Termal suyun şifası malum. Bir de kışın soğuğunda sıcacık sularda keyif yapmaya diyecek yok. Kışın karla uğraşamam, bana sıcak getirin diyenleri Afyon’a alalım. Tarihini gezip sularında şifa bulmak için Afyon sizi bekliyor.

Kışın Gezilebilecek Birbirinden Farklı 20 Tatil Mekanı - Sayfa 2

Manzara tatili arayanlara Ağva…

Kışın güzel olmayan yer yoktur ama Ağva bir başka güzel. Kışın karla işi olmayıp sadece karı izlemeyi sevenler için ideal diyebiliriz. Şöminenin karşısına geçin, elinize sıcak çikolatanızı alın ve manzarayı izlemeye dalın!

Kışın Gezilebilecek Birbirinden Farklı 20 Tatil Mekanı - Sayfa 3

Kışın yaz tatili arayanlara Fethiye…

Kış deyince hep akla kar gelmesin. Kış da olsa yaz tatili yapmak mümkün. Fethiye bize bu imkanı sunuyor. Karsız kış tatilinin kanıtı olan Fethiye’de manzaraya doyabilirsiniz. Kış da olsa ben denize girerim diyenler buyursunlar bakalım!

Kışın Gezilebilecek Birbirinden Farklı 20 Tatil Mekanı - Sayfa 4

Anadolu’nun yüce dağı Ilgaz…

Kastamonu ve Çankırı illerine sınırı bulunan Ilgaz Dağı, şarkılara konu olan yüceliği ile sizi bekliyor. Bol kar yağışı kış sporlarını da mümkün kılıyor. O yüce dağı görmek ve manzaranın tadını çıkarmak için Ilgaz Dağı sizi bekliyor