USD 32,57
EUR 34,99
ALTIN 2.460,00
BIST100 9.891
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kırsalın buluşma noktası Alandüzü Sosyal Tesisleri açıldı

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun seçim vaatleri arasında yer alan Cemiyet Alanları projeleri Alandüzü, Acıelamlık, Taşkısığı ve Çamyolu’nda hayat buluyor. Kırsal bölgelerin sosyal buluşma noktası olan ve yapımında sona gelinen Alandüzü Sosyal Tesisleri'nin ise bugün açılışı yapıldı.

Kırsalın buluşma noktası Alandüzü Sosyal Tesisleri açıldı - Sayfa 1
HABERFOKUS/ MUHSİN ARAP

Nitelikli ve özel, sosyal yaşam ve kültür sanat projelerini hayata geçirmek için 7/24 sahada olan Adapazarı Belediyesi, Acıelmalık ve Alandüzü mahallelerinde başlattığı Cemiyet Alanları Projelerinde sona geldi.

Kırsalın buluşma noktası Alandüzü Sosyal Tesisleri açıldı - Sayfa 2

"Sosyal Hayata Dair Her Şey" sloganıyla başlatılan sırasıyla açılışları yapılan Cemiyet Alanları projelerinden biri olan Alandüzü Sosyal Tesisleri'nin bugün açılışı yapıldı. Adapazarı Belediyesi tarafından Alandüzü, Acıelmalık, Çamyolu ve Taşkısığı  mahallelerinde başlatılan Cemiyet Alanları projeleri bölge halkının buluşma noktası olacak. 

Kırsalın buluşma noktası Alandüzü Sosyal Tesisleri açıldı - Sayfa 3

Sosyal Tesisler ve Cemiyet Alanları düğün, cemiyet, taziye ve kültürel etkinlikler gibi birçok sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak. 

Kırsalın buluşma noktası Alandüzü Sosyal Tesisleri açıldı - Sayfa 4

Açılışta Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Eski Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Yusuf Özden, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, SATSO Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Başkanı Behlül Bayrak, Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin, Adapazarı Alandüzü Mahalle Muhtarı Erdem Yılgın, AK Parti ilçe teşkilat başkanları, Adapazarı Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda katılımcı yer aldı