USD 32,60
EUR 34,78
ALTIN 2.495,37
BIST100 9.450
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kim bu işadamı? 600 adet Land Rover aldı

Bugünlerde iş dünyasında en fazla konuşulan konuların başında, Sakaryalı bir işadamının 600 adet Land Rover marka arazi aracı birden alması geliyor. İşadamının bu yatırımı merak konusu oldu. Peki bu işadamı Murat Ekşi mi? Herkes şimdi bu soruyu soruyor.

Kim bu işadamı? 600 adet Land Rover aldı
10 Nisan 2021 | 11:15
Son Güncelleme:

Tanınmış Aile

Sakarya şehri kapsamında özellikle de inşaat sektöründe gösterdiği başarılar ile bir isim olmayı başarmış olan Murat Ekşi, hem hobisini ticarete dönüştürecek yeni bir işe imza attı hem de Türkiye'deki askeri araçlara yeni bir soluk getirmeyi planladığını duyurdu. 600 adet Defneder Land Rover marka askeriye aracını satın alan Murat Ekşi, yeni modifiye edeceği araçları meraklılarına sunmaya başladı.

İnşaat Sektöründen, Modifiye Askeriye Araçlarına

Ünlü iş adamı bu konu ile ilgili açıklamasını yaparken, daha önce başarı gösterdiği inşaat sektöründen bahsetmeyi ihmal etmedi. İnşaat sektöründe göstermiş olduğu büyük başarıyı ise şöyle anlattı: "Karasu başta olmak üzere tüm Sakarya’da son 10 yılda 14.000 konut sattık. Hâlâ inşaat faaliyetlerimi sürdürüyorum. Ama meraklı olduğum bir hobimi ticarete çevirme kararı aldım."



Hobisini Ticarete Çevirdi

Murat Ekşi, inşaat sektörünün yavaşlaması ile birlikte Defneder araç merakını ticarete dönüştürmek için 600 adet 1997-2008 arası Defneder Land Rover marka askeriye araçlarını satın aldı. Söğütlü 3.Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikasında bir kısmını olduğu gibi satışa çıkardığını, araçların bir kısmını da off road modifiye ederek satışa çıkaracağını duyurdu. Bu konu hakkında Murat Ekşi'nin açıklamaları ise şöyle devam etti:

"Türkiye’de 100 bini aşkın klasik kasa defender olduğunu biliyor olmam, böyle bir işi ticarete çevirmemde en büyük etken oldu. İnanıyorum ki bu 600 araçtan çok konuşulacak araçlar çıkacaktır. Özel özel modifiye yapacağım araçları da defender land rover isimli sayfamızdan sunmayı planlamaktayız. Meraklılarına buradan duyuruyoruz."