USD 32,62
EUR 34,81
ALTIN 2.493,37
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

TBMM bütçe görüşmelerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun skandal hareketi damga vurdu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma sırasında yaptığı harekete siyasilerden sert tepkiler geldi.

Kılıçdaroğlu'na sert tepki!
06 Aralık 2021 | 20:04
Son Güncelleme:

TBMM Genel Kurulu'nda 2022 Bütçe Görüşmeleri sırasında Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmada kullandığı üsluba ve el hareketine sert tepkiler geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "Utanmamak kadar, utanç verici bir şey yoktur." sözleriyle tepki gösterdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Bakan Varank, "Gazi Meclis'te, 85 milyonun huzurunda bir tek küfürlü El Hareketi yapmadığın kalmıştı. Ayıptır!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında yaptığı el hareketine en sert tepkilerden birini de AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever gösterdi. Tever yaptığı paylaşımda, “Gazi Meclisimizin kürsüsü tarihi boyunca daha ahlaksızını ve edepsizini görmemiştir sanırım. Yazıklar olsun!” ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nun hareketi gündeme damga vururken, binlerce vatandaş da sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.