USD 32,55
EUR 34,94
ALTIN 2.441,88
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kılıç: Milletimize aşkla hizmete devam edeceğiz

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe ziyaretlerinde konuşan Kılıç, “AK Parti’nin mayasında millete aşkla hizmet etmek var. Biz milletimize aşkla hizmete devam edeceğiz” dedi.

Kılıç: Milletimize aşkla hizmete devam edeceğiz - Sayfa 1

İLÇE ZİYARETLERİ

14 Mayıs seçimlerine doğru AK Parti’nin milletvekili adayları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği ilçelerde AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte vatandaşlarla buluşan Kılıç, AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatırken 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsederek destek istiyor. Kılıç ayrıca gittiği ilçelerde esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile birlikte ahde vefa çalışmaları kapsamında partide daha önce görev almış isimleri ve ilçelerin kanaat önderlerini de ziyaret ediyor.

Kılıç: Milletimize aşkla hizmete devam edeceğiz - Sayfa 2

SAKARYA AK PARTİ DÖNEMİNİN ESERLERİ İLE DOLU

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade eden Kılıç, “14 Mayıs’ta halkımız sandığa giderek iradesini ortaya koyacak. Bu seçimin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Halkımıza Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sağladığımız kazanımları, kat ettiğimiz mesafeyi ve milleti hizmetle buluşturduğumuz çalışmaları anlatıyoruz. İnsanlarımız yaparsa AK Parti yapar diyor. Sakarya’nın dört bir yanı AK Parti döneminin eserleri ile dolu. Sağlığından eğitimine, sosyal alanlarından, kamu binalarına, yollarından belediye hizmetlerine kadar Sakarya, AK Parti’nin istikrar siyasetinin her detayını yansıtıyor” dedi.

Kılıç: Milletimize aşkla hizmete devam edeceğiz - Sayfa 3

HİZMET ETMEYE DEVAM

Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz diyoruz ki lider masa başında değil iş başında belli olur. Sayın Cumhurbaşkanımız bir takım masaların pazarlıkları içinde seçime gitmiyor. Gücünü halkından, davasından ve ülkesine olan sevgisinden alarak, siyasetini bu ülkenin menfaatlerinden yana yapıyor. Karşımızda yer alan ittifakın bu süreçte neler yaptığını, söylemlerini, gizli ve açık ortaklarının gerçek yüzlerini çok iyi gördük. Miilletimiz her şeyin farkında. AK Parti’nin mayasında millete aşkla hizmet etmek var. Biz milletimize aşkla hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.